tisdag 29 juli 2014

Beprövat.

I mars försvann ett Malaysia Airlines-plan med 239 passagerare ombord i Indiska oceanen, och nyligen skakades världen av olyckan med det nedskjutna MH17-planet i Ukraina då 298 passagerare omkom. 

Så nu gör Malaysian en Moderaterna och försöker rädda karriären med att byta namn. 

6 kommentarer:

  1. Och du försöker vara rolig över 2 flygkatastrofer. Har du inga gränser? / Sven

    SvaraRadera
  2. till gränslösa Sven.
    Nu ska jag berätta för dig vad jag försöker göra mig rolig över; att byta namn på något för att dölja saker och ting.
    Har själv varit första kvinna i en rescuecrew vid en stor flygplanskatastrof, så du får nog kamma dig lite när du dömer människor som du missuppfattat.

    SvaraRadera
  3. Jag tycker fortfarande är osmakligt att göra sig rolig på det sätt du försöker. Vilken flygplanskatastrof var du rescuecrew? Deltog du i något räddningdarbete? / Sven

    SvaraRadera
  4. Osmakligt och billigt är att byta namn på en produkt och försöka lura i någon att produkten är nåt annat och bättre. Detta gör jag "mig lustig över", för jag avskyr bluffmakeri, båg och oärlighet. Men du får naturligtvis fritt gärna gilla det och beskydda det om du vill.

    Milanokatastrofen.
    Och ja, jag var där med första SASplanet efter, och deltog med beredskap.

    SvaraRadera
  5. Du försöker framställa det som att du deltog i räddningsarbete på Linate men du erkänner nu att du kom in med ett flyg som redan var på väg när katastrofen inträffade. Din insats bestod alltså i att vara i beredskap tillsammans med dina arbetskamrater. Försök förstå att du inte är den punkt i världen snurrar kring. Vem är kammad? Du eller jag? / Sven

    SvaraRadera
  6. Vad vet du? Jag vill inte ens kommentera din nedvärderande och okunniga kommentar om en tragedi och en insats som förändrade mitt och många andra människors liv.

    SvaraRadera