måndag 10 mars 2014

Äldre invandrare till ung invandrare. - "Därför är det ingen som kan tåla dig!"

Cherif El-Ayouty kom till Danmark 1968 - och älskar sitt liv här. Nu reagerar han på de unga invandrarna som förstör för alla andra: -"Det är ert eget fel att ingen kan stå ut med er".
-"Jag känner mig omringad av människor, som tycker illa om mig och jag förstår inte varför.- Är det för att jag kör i 120 km mitt i city på fel sida av vägen och kör ihjäl en mamma och hennes baby i barnvagnen på trottoaren? 

-Eller för att jag krossade Westergaards huvudentré och sprang efter honom i hans hem med en yxa och kniv för att halshugga honom. - Kanske det är för att  jag nästan varje vecka våldtar en ung dansk flicka på väg hem från diskotequet?

- Är det för att jag gick in på en bar där jag trodde det fanns människor som hatade mig, och därför gick lös med pistolen på allt som rörde sig, för att döda så många som möjligt av dem.  - Är det för att jag vägrar låta mina barn gå i skolan om det inte serveras halalkost, eller för att jag insisterar på att min dotter inte skall bada i samma bassäng som pojkar? Varför tycker inte andra om mig när jag besvarar alla  förnuftsargument med våld. Eller för att jag slår min hustru så hon hamnar på sjukhuset?"

 Så inleder  Cherif El-Ayouty en insändare till Ekstra Bladet,  som han anser borde vara obligatorisk läsning för unga invandrare.  Cherif är in i döden trött på, och rädd för, att ligisterna ruinerar alla möjligheter till god integration. Hans text till de unga invandrarna som älskar sin Offerroll är inte nådig, och han fortsätter obarmhärtigt med allt han vill ha sagt.

 "Ärligt talat, jag är trött på att fundera över orsaken till hat, och på alla de tidningsrubriker om mig och mitt folks brist på normalt uppförande. Det verkar inte som om jag nånsin kommer att förstå det. Jag vill bara leva vidare som jag brukar, och glömma allt om det där, då det inte rör mig i mitt dagliga liv." 

Allt han vill är bara att få unga ligister att tänka till och reagera på vilka konsekvenser deras hat mot samhället får för alla de unga, som vill leva i frid med sina nya landsmän i det nya hemlandet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar