måndag 13 januari 2014

Laszio Andor, EUSSR, talar om vad britterna får tänka.

Laszio Andor är en zoombie, en EU-hjärntvättad sate, precis som våra svenska politiker. Lägg märke till Ullenhagsögonen, som vi känner väl igen.

Med UKIPs framgångar i UK, skulle ingen mentalt frisk person skända alla britter på det här viset:
-" Britterna kommer att tvingas reagera mindre känslosamt och känna sig mindre lurade och vilseledda, när de själva  upptäcker att det inte kommer någon flodvåg av bulgarer och rumäner till deras land. Britterna måste vara mycket mer uppmärksamma på fakta och mindre hysteriska och lättmanipulerade av negativa politiker, när det gäller invandringens påverkan på deras land."

Man skulle kunna tro att det sista EU ville, var att EU-medborgarna blir mer "uppmärksamma på fakta". EU-politikerna har inte gjort annat, än att försöka hålla medlemsstaternas folk på minst armlängds avstånd från sanningen i 40 år. 

Så blinda är få britter idag, att de inte upptäcker att en cockney i London är lika sällsynt som en vit noshörning i Afrika.


2 kommentarer:

  1. Där löste du min gåta Carina.
    Har funderat över var jag för många, många år sedan,sett just dessa strålande ögon som tindrar hos "Myten" m.fl i 7-klövern...Det var ju hos medlemmar i Pingstkyrkan och Maranata ! Dagens kopior av dåtida "Molle" Lindberg.Är det möjligen från samma troende grupp som Lööf hämtat sin charm ?

    SvaraRadera
  2. Där löste du min gåta, Lars. Frälsning av samma modell som de gamla och nya frifräsarna. Så måste det vara! Håll dig borta från dom ögonen - de är livsfarliga.

    SvaraRadera