torsdag 27 juni 2013

Passerade Tele 2 Arena just vid polisens skarpa läge.



En låda stor som en skokartong med ordet ”bomb”på hittades utanför nya jättearenan Tele 2 idag. Det fanns dessutom en lapp på lådan, med texten ”Det finns flera”. Polis tillkallades och lådan har undersökts av polisens bombgrupp.Området är avspärrat och Djurgårdens jippomatch, som skulle ha spelats på arenan ikväll, har ställts in.– Teknikerna har bedömt det här som en skarp laddning. De har oskadliggjort det men än så länge finns det här föremålet kvar. 

Lägger man örat till marken, hör man att Djurgårdsfansen och Bajenfansen som ska dela på arenan som brothers, är kinkiga och tjurar på varandra som prepubertala tolvåringar. 

Varför?  För båda lagens supportrar tycker att  de "lovats" att premiärmatchen skulle vara just deras. 

Fatta att man vill spränga arenan i luften.

Det skrivs alldeles för lite om allianspolitikens tragiskt många offer.

Nedtvingad på marken av Vansbrorånarna, och med ett automatvapen riktat emot sig hör bankchefen ett skott avlossas inne i lokalen. 

-"Det är jäkligt långa minuter och jag har ingen aning om vad som händer med de som är kvar därinne eller om jag ska bli skjuten".  

Jag ryser.

Man måste i alla fall ge dom cred för ovanligt livlig fantasi.

Läser i DT om Vansbrorånet, och om rättegången kan visa att mannen till höger på polisens spaningsbild är samme man som den infällda rånaren från övervakningsfilmen.

Som väntat mindes de misstänkta rånarna mycket lite från tiden kring rånet. 

Klart är dock att den 36-årige "sjukpensionären" kunnat leva gott på stora svarta inkomster som beskyddare åt personer som hamnat i "problem", 50 000 till 150 000 kronor rann in både titt och tätt.
Fiske är hans stora passion, det var därför mannen hade kartor i sin dator, så han visste vart han skulle åka och fiska. Att de råkat visa områden där grova rån senare ägt rum kunde inte han hjälpa.
36-åringen står även åtalad för rånet i Töcksfors och förberedelserna i Bjurvattnet, fantastiska fiskesjöar.

Inatt har jag varit på bröllop hela natten.


Mitt i kyrkan drabbades jag av fullkomlig hjärnsläpp, mitt tal till brudparet var hel borta, väck, jag kom inte ihåg nåt, inte ett ord, allt var blankt.

 Men vänta, ingen fara, jag har ju fusklappen.... Var var fusklappen?! Paniken slet helt tag i mig medan brudparet stod och svarade ja, jag såg mig själv fara som en furie i kyrkan, kröp på golvet, letade under bänkarna så hatten och det hiskeliga laxskära sidenfodralet flög på sniskan. Folk stirrade på mina manövrar med blandade känslor av ömkligt medlidande och skarp irritation. Prästen bad mig sammanbitet att sätta mig ner och inte störa ceremonin.  Men fattade han inte - jag måste ju ha mitt tal!! Brudparet stod hand i hand och huvuden på sned och sa "stackars mamma", och såg fruktansvärt ledsna ut. Plötsligt kom jag på - en bok! Jag hade lagt talet i en bok, för att bevara det väl och veta var jag hade det, så jag rusade till stället med alla psalmböckerna, snubblade och råkade välta ut alla på golvet, medan jag ivrigt bläddrade igenom dem- men inget tal. Kanske i bröllopsgästernas!! Jag slet psalmböckerna ur händerna på dem, en efter en, och prästen harklade sig igen, prinsessan Madeleine stönade, men Chris kom och sa snällt att det löser sig, du kan få min mammas tal.Sen vaknade jag. 

Jäkla tur,  hur skulle det set ut, Chris mammas tal!  Att gifta bort ett barn har konsekvenser, speciellt om natten. 

Bara dagar kvar nu!


Lena Mellin har kommit till vägs ände.

-"Åkesson måste sparka Ekeroth."




Så tragiskt att gå från talangfull till respekterad till uppblåst och maktfullkomlig.


Operation Smutskastning av Avpixlat och SD. Hatdrevet går igen.

aftonbladet och expressen är desperata. 

Låt dem sparka sig trötta.

onsdag 26 juni 2013

Peter Kadhammar igen.

Nu raljerar Kadhammar hånflinande och nedvärderande i sin blasketkrönika om "svennar" och deras "svenneattribut".

Inte mig emot.

Om Kadhammar nästa vecka vågar gå hela vägen i den objektiva journalistikens skull, och skriva motsvarande om "blattar" och deras "blatteattribut".

Det är bara i Sverige som rasister per definition är vita människor som är oroade över massinvandringen.



Ett litet barn skadades när han knuffades våldsamt ur sin barnvagn,när mannen på bilden började skrika rasistiska tillmälen. Polisen misstänker att kvinnan som också är svart, attackerades för att barnet i vagnen hade ljusare hy, och kan ha vit pappa.
När mamman försökte gå av tåget drog rasisten henne i håret, och slog ner henne till marken.

Brittiska Transport Police har nu släppt bilder på den misstänkte, i hopp om hjälp från allmänheten. 

Jag hoppas innerligt att mor och barn får all hjälp de behöver och att mannen grips och straffas.

Mick Jagger på Stoneskonsert:- President Obama är inte här ikväll,

men jag är säker på att han lyssnar.


Är våra ministrar handlingsförlamade idioter?

Omfånget av barnäktenskap och arrangerade förlovningari Norge (och Sverige givetvis) är mycket större än folk i allmänhet har en aning om. Samtidigt saknar våra länder handlingsplan och lagen är helt otydlig. Oj, kom det med vår mångkultur? Det var inte meningen-typ.

Medan våra regeringar sover i sina nystrukna pyjamas på sina dunkuddar, spräcker många gamla gubbar underlivet på små flickor. Och tvingar in dem i livslångt förtryck.

Ja, tack snälla regeringen. Vi hunsade stockholmare tycker det är helt OK med dyrare trängselskatter,

 för att stå stilla 3-4 timmar varje morgon och 3-4 timmar varje kväll och spy ut avgaser.


Trängselskatt på Essingeleden, höjd taxa från 20 till 30 kronor och en trängselskatt på broarna till Söder. Så ska den utbyggda tunnelbanan finansieras.

svt


På migrationsverket, där dansar råttorna på bordet.

Noll internkontroll på det skandalösa migrationsverket - hur i he-e kan detta få passera? I januari i år avslöjades att handläggare på Migrationsverket sålt uppehållsrätter för miljontals kronor. Nu gäller det brott mot "en av enheterna för återvändande", där anställda fått löneförhöjning tre gånger under ett kvartal. 

Personalen har också haft möjlighet att "lägga beslag"på pengar som betalats ut som bidrag för att en person frivilligt ska återvända till sitt hemland. "Lägga beslag" på andras pengar har i Sverige hittills alltid varit lika med förskingring, stöld, men i Reinfeldts destruktiva mångkultur är syltburken nåt som man kan nalla i efter eget behag.


Migrationsverket - vilket råttbo. Och nåt medialt halvårs hatdrev mot dessa simpla människor är inte att vänta. Därtill är det allt för synd om dessa stackare.

skanskan

Instämmer med Säpo.

SÄPO: "Vänsterpartiet så extremt antidemokratiska att de måste bevakas."

Men, varför stanna där? Hela Rosenbad, SVT, SR, Aftonbladet, Sydsvenskan
.......Listan kan göras hur lång som helst i vår
skendemokrati.


tisdag 25 juni 2013

Se upp, och sprid vidare!!

Polisen i Sverige har fått ett nytt älsklingsvapen. Här kan dom sitta gömda och ta svenskar som kör 5 km för fort. Och slipper konfronteras med respektlösa och vildsinta vägpirater.

Eventuellt kan dom ta cyklister som cyklar mot rött också, som min kompis Torbjörn som fick 1.500 kronor i böter för att korsa en stilla gata  i Stockholm mot rödljus.

Stoltenberg lägger oljepengarna på att byta ut norska folket. Och han kan inte ens skylla på EU.


Under den rödgröna rege­rin­gen har kost­nads­ökningarna knytna till in­vand­ringen ökat med dub­bel has­tig­het, i förhållande till de gene­rella bud­getökningarna. Kost­nads­ökningarna knyt­na till in­vand­ringen är alltså dub­belt så höga som kostnadsökningarna i stats­bud­geten.

Stol­ten­berg har använt 143 mil­jar­der (!) på in­vand­ring.

Inte ovän­tat är grunden till dessa kost­nads­ökningarna icke-västlig invandring.

 Blågrön eller rödgrön röra?  Spelar roll.


Det är mycket nu.



Sommar, sommar, sommar! Gäster, gäster, gäster på ön! Och tal, och visor, blomster, och arrangemang inför första barnets intåg i äkta ståndet. Lite splittrad bloggerska just nu, men med er och demokratureländet ändå varje dag.

Alliansens nya metoder: Tig och lyd. Annars....


Den styrande Alliansen i Sollentuna har sparkat ut Centerpartiet ur det politiska samarbetet ett år före valet. Orsaken till uteslutningen sägs vara "en infekterad personkonflikt". Centerns gruppledare Anna Myrhed anser att hon inte får vara med för att hon kallar en spade för spade. 

Nån måtta får det va, eller hur alliansen.

En hyllning till civilkuraget i delat USA.



Minns ni Paula Deen, Amerikas köksdrottning, som sagt N-ordet offentligt, och hängdes ut nation-wide för allmän hatisk bespottning. Nu går en klar skiljelinje mellan USAs kissnödiga fjompor, och de förlåtande modiga.
Många är de som inte vågar ta i Deen ens med Reinfeldts tång, Det är också fritt fram att mobba och håna henne för fetma, eftersom hon sagt det förbjudna ordet. 

Men fler och fler sällar sig till skaran som mer än nånsin vill anlita Paula Deen. Utanför hennes restaurang ringlar sig en lång, ringlande kö av människor som tycker det är mänskligt att fela och att alla förtjänar en andra chans.

Men den svenska omänskliga inställningen är förhärskande, de avslutar samarbetet med Deen för att de "kraftfullt fördömer användandet av diskriminerande språkbruk och uppträdande i alla former". Allting annat kan du få förlåtelse för i västvärlden, men inte/aldrig N-ordsbomben.



.

foxnews

Med egen kraft och järnvilja går allt.


Det lever jag efter och har fostrat mina barn med. Jag är absolut motståndare till Reinfeldts/Ullenhags da-da-samhälle där alla klappas på huvudet och trängs in i ett hörn där den stora alliansen står och säger myndigt , det är synd om dig, och vi skall betala och göra allting åt dig, så lägg dig bara ner i självömkan.

På bilden ser ni Zoah som växte upp i ett kringresande zigenarsällskap, och hjälpte varje sommar sin mamma att sälja hamburgare och spunnet socker från husvagnen på marknader. Trots flackandet bestämde hon sig tidigt för att utbilda sig, och efter fyra år på Murray Edwards College slutar hon nu som toppstudent, helt utan Maria Leissner, alliansen och MP. Nu drömmer hon om att bli journalist.

 Och jag säger lägg ner, har du tagit dig upp från dyngan förtjänar du ett bättre yrke. Sikta högre!!

daily mail


måndag 24 juni 2013

Some guys have all the luck!

En av de huvudåtalade i Södertäljemålet, som tidigare dömdes till tolv års fängelse, släpptes ur häktet i dag. 

Från tolv år till noll.  Ja, det verkar ju seriöst, och inger verkligen respekt för svenskt rättsväsende.





Fotbollsmatch i Landskrona ikväll.

Mamma var där, och berättar om Leffe som på hemvägen cyklade och välte. När folk rusade till och frågade hur det gick, tittade en blåslagen Leffe upp och log lyckligt: BOIS vann med 2 - 0!!

Hittade forskning om BH:ar.



BH är ett helt värdelöst ont säger den franske Professor Jean-Denis Rouillon, och menar att vi kvinnor har lurats att bära dessa upplyftande tingestar i mer än 100 år, utan att de alls är upplyftande. Utan snarare helt tvärtemot.

- "Våra första resultat visar att vi har rätt i hypotesen att bröst inte gynnas av stödet från en BH, utan snarare förslappas. Naturen och kroppens egna muskler sköter detta bättre själv och bevarar elasticiteten längre."
Den franske sportsmedicin-specialisten har forskat med måttband i 16 år, på 33  kvinnor mellan 18 och 35 år som ställt upp och låtit sig regelbundet mätas för den goda sakens skull. 

Arbetet går långsamt, men monsieur Rouillon har observerat att kvinnor utan BH fick ett naturligt lyft på så mycket som 7 mm varje år. De BH-lösa kvinnorna rapporterade också fastare byst, inga skavsår och minskat ryggont. Alltså leder Rouillon i bevis att kvinnor har varken anatomisk, medicinsk eller fysisk fördel av att bära BH. Professorn medger dock att resultaten endast är preliminära.

Hahahaha, låt mig se, en fransk doktor som studerar brösten på kvinnor mellan 18 - 35 år, och råder dem att inte använda BH...... 

Han kunde bara åkt till en infödingsby i vilken djungel som helst, där ingen BH nånsin siktats, och funderat på varför tuttarna hänger nere på marken.

Let's see: a French doctor "studying" the breasts of women between 18 and 35, who is now advising these women to go braless. Uhh, yeah - sure sounds scientific to ME ..
Let's see: a French doctor "studying" the breasts of women between 18 and 35, who is now advising these women to go braless. Uhh, yeah - sure sounds scientific to ME ...Let's see: a French doctor "studying" the breasts of women between 18 and 35, who is now advising these women to go braless. Uhh, yeah - sure sounds scientific to ME ...Let's see: a French doctor "studying" the breasts of women between 18 and 35, who is now advising these women to go braless. Uhh, yeah - sure sounds scientific to ME ...Lå

Snowden är i alla fall

ingen linslus.


Jag finner det extremt uppmuntrande att ingen av världens alla nyhetsredaktioner har lyckats hitta och köpa ett enda annat foto på världens idag mest Jagade.

Mc Donalds i USA fejkade halalslakt.

De enda två Mac Donaldsrestaurangerna (just wait....) i den muslimtäta förorten till Detroit (med en befolkning på 150 000 muslimer), som serverat mat tillagad enligt islamsk lag har nu slutat med det. 

Detta efter att en muslimsk gäst stämt dem för att ha annonserat om falska halalprodukter. 700 000$ fick kedjan hosta upp, och har nu strukit halal McChicken sandwich och Halal Chicken McNuggets från menyn, och bestämt sig för att "ägna sig åt att enbart servera landets klassiska nationalrätt."   Mc Donalds  - bliv vid din häst.

Varför bor dom här??? 30 000 svenska kronor
för en nobbad handskakning - när de kan bo i USA, där de stora pengarnaatt skicka hem finns. 

 

news yahoo


Själv håller jag andan

till Snowden landat på säker mark.

Jag kan stå ut med mycket övervakning för folkets säkerhet. Men då vill jag garanterat slippa uppleva fler Boston Maraton.

Stefan Torsell, guld i hjärtat - guld i pennan.



Diamanter ur Torsells måndagskrönika:
-"En familj, en skolklass, ett byalag, ett samhälle, en religiös församling, en idrottsklubb, ett land kan bara ha en uppsättning regler och normer. En kyrka rämnar om den har två trossatser. En fotbollsmatch urartar om spelarna följer olika regler. Ett land går under om man har flera likvärdiga sociala koder för avtal, umgänge, sedvänjor, heder, ansvar och sammanhållning som konkurrerar med varandra

Reinfeldt har blivit kulturvänsterns nye ledare. Vad är det i Stalin och Pol Pot de har upptäckt i honom?" 

Där satt den.


avpixlat

Välkomna till alliansens Sverige.

 "Idolerna"   

                                                             Deras svenska wanna-be´s.



söndag 23 juni 2013

Polisen måste hålla sig på mattan - annars....

Såg nyss ett inslag på nyheterna om Husby efter raskravallerna, en polis och en invandrare skulle personifiera det stora glapp som finns mellan dem. Och polisen förklarade att de tillslag polisen gör alltid är förknippade med en misstanke om brott. Men invandraren viftade bort det, polisen måste "skärpa sig" och "sköta sig", annars kommer invandrarna att starta nya värre kravaller. 

Läste sen den här artikeln om att den danska Polisen måste fly. Och jag ser den mörknande framtid
framför mig. 

We ain´t seen nothing yet, statsministern.

Reinfeldts nya succe´story. Inte be-rikare - utan be-fattigare.


Berikare, pensionsräddare, utanförskap, "myter", "600 000 går till jobbet varje dag", svenskar är barbarer, "ta i med tång" överraskningssex, raskravaller, svartstäder, blodshämnd, försäkringsbedrägerier,halal, haram, noll respekt för människoliv och oskyldiga, "polisövervåld", ensamkommande "barn", "svenska" terrorister, skammord, kränkthetsmästare, ghetton, "vi och dom" och kravmaskiner, ja, Reinfeldt har gjort en låång nyordslista, och nu har vi fått ännu ett nytt begrepp: "vägpirater". 

Vägpiraterna bygger släktläger vid rastplatserna där de stannar och trakasserar bilister, kräver pengar, och säljer "guld". Så stanna inte du blåögde och övergodtrogne svenska samarit!! 

Ja, jag vet, vi är fostrade i att hjälpa varandra och ställa upp för varandra - men det var då det. Innan Reinfeldtskulturen. 

Fast han där som satt på TV och jämrade sig för att alla andra människor nedvärderar honom och hans vandrande folk, som bara är "normala människor", lyssna här: Vi vill leva i fred och frihet. Därför.

Men givetvis sitter svenska fru Dum-Dum och tycker att "det är beklämmande att se hur de lever. Det är resultatet av att vi går mot ett tuffare samhälle." Vad snackar hon om, "resultatet av tuffare samhälle"??? Dessa vandrare har inte ett "beklämmande" liv på grund av dagens"samhälle", exakt så här har de levt sen min mormor och hennes mormor var barn.

Däremot har de fritt spelrum nu. 

När det inte finns några poliser att vara rädd för.





expressen

Snowden har landat.

I Island. Nä, Norge. Nä, Venezuela. Nä Cuba, Nä Ryssland. Nä, Ecuador. 

Den här leken är rolig. Självklart har alla superkoll på exakt var Snowden befinner sig, varje steg han tar, var han sover, vad han äter, vem han talar med, och säkert visste USA redan för 48 timmar sen att han var på väg till Moskva. Och vart han ska.

Det är ju det alltihopa handlar om.




Spegel, spegel på väggen där, säg mig vem den

fulaste hunden är!





 











And the winner is  - beagle-basset-boxern Walle! 





Jag protesterar! Fel hund vann!!


The Economist tokhyllar Reinfeldt för landets "vikingamodell"!!!!!


The Economists Sverigereporter: Schååå hrr p´missomardagsdagen....... schulllle jag vilja ......v-v-hick - va.....en jjjiktig vi-hick-king....schkååållll....!!


Han måste ha varit packad som en örn när han skrev den hedrande tributen till vårt land, som "kombinerar skattesänkningar med fortsatt välfärdsfokus." 

Välfärdsfokus? Tack för kaffet! Fråga alla gamla, sjuka, arbetslösa och andra onödiga svenskfödda! ". 

Ett litet minus inflikas för att Sverige är dåligt på att integrera "flyktingar".Men summan av kardemumman är ändå starkt positiv:”Det finns starka skäl att ägna uppmärksamhet åt dessa små länder i Europas utkant. Ett första är att de har nått framtiden först." 

Framtiden?? Förmodligen menas bakre medeltiden.
Kanske statsministern skyndsamt måste byta den hatiska hållningen gentemot "barbarerna", våra anfäder. 
Innan nån märker det.



Vad säger barnkonventionen om Sveriges dubbelmoral.


Asylsökande anses som hjälplösa barn upp till 18 år
.

Men svenska barn över 15 år är straffmyndiga, får ha sex, får se barnförbjudna filmer, och vid 16 år får de arbeta, starta egen firma och barnbidraget upphör. 

Jag undrar när är egentligen ett barn ett barn i Sverige? När de ligger med varandra, när de startat eget, eller när de går på vuxenbio?

Stoppa farsen! Den är anstötlig.


Förra året tog Sverige emot 3 500 ensamkommande flyktingbarn, och är sedan ett par år det EU-land dit flest söker sig, för här är det enklast att lura skiten ur hela systemet.
Den som är under 18 år har oftast lättare att få uppehållstillstånd och har dessutom fler och större rättigheter, enligt de internationella konventionerna. Det är därför alla plötsligt  vill vara barn, så att de så snart som möjligt kan använda sig av de särskilda befogenheterna och ta hit  fru, barn och resten av familjerna. 

Men det tjafsas, eftersom begreppet "barn", enligt nysvenskan och när det gäller asylsökanden, har blivit ett så extremt vitt begrepp. Ty det måste plötsligt till en massa experter, bedömare,  barnläkare, röntgenläkare, tandutlåtanden, rynkexperter, skelettröntgen, decimaler, och standardiserade mått från tabellverket för att bedöma "barns" ålder. 

Migrationsverket har lustigt nog bedömt de flesta som just 19, 2 år (!)- men då protesterar Sveriges godhetsnarkomaner, och är "förvissade" om att de asylsökande  trots allt är under 18 - och alltså är barn med gyllene kontrakt.

Och alla som någon gång

frestats att förfalska leg för att komma in på barnförbjudet, eller smita in på dyra nöjesparker på billiga barnbiljetter, vet hur lockande det kan vara att byta ålder för egen snöd vinnings skull. Och här handlar det om guld och gröna skogar.

DN