onsdag 4 december 2013

Timbuktus krokodiltårar.



Idag stod Timbuktu och krävde en himla massa gratis saker av Sverige tills han föll i gråt. Ett slags önskelista för invandrare. Bredvid och  svansade stod klapprepresentanter för klapp-M, klapp-S, klapp-MP och klapp-V, dvs de partier som hyllar våld mot dissidenter.




Nån som minns de här hederliga gamla orden:
“Don’t ask what your country can do for you. Ask instead what you can do for your country” Orden uttalade av den magnifike president John F. Kennedy är en enorm motivation för att få människor att engagera sig i sina liv, istället för att passivt förvänta sig allting på silverbricka. 

I Sverige har alliansen kortat ner det till: "Invandrare  fråga bara vad Sverige kan göra för er och vi lägger oss platt under era fötter."

PS Mona Sahlin, log sitt fåraktiga leende idag och hävdade att Timbuktu aldrig skulle hota nån. Nä, bara önska att han får dunka Jimmie Åkesson tills han ligger i koma. Hur var det nu med Sahlins tänk igen?


.





Friatider

11 kommentarer:

  1. Rossana Dinamarca på pricken?

    SvaraRadera
  2. Det är nåt med dom där röda, det vill sig inte riktigt när dom tänker. Därför så nära till knytnävarna?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Carina: Vad skall de tänka med ???? Inte för inte visar de sin knytnäve,när deras nationalsång "internationalen" tonar !

      Radera
  3. Jag kollade på talet i efterhand. Nu visste jag ju att han skulle börja lipa för det stod som överskrift med stora bokstäver. Jag fick mig ett gott skratt, för inte var det några äkta tårar som fälldes. Jag har aldrig gillat Timbuktu...hans musik suger, precis som hans förmåga att hålla rörande tal.

    SvaraRadera
  4. Förstod aldrig varför han tog till lipen?

    SvaraRadera
  5. Lyckotårar över att ha lurat så många?

    SvaraRadera
  6. Timbuktu har vuxit upp i medelklassområde långt ifrån ghettot han nu vill bli sammankopplad med. Han har tom lagt sig till med förortssvenska för att smälta bättre in. Frågan är varför det ställs inga kritiska frågor om hans samröre med gangsterrapparna i Kartellen och då i synnerhet med Stakke som fällts för otaliga brott. Jo just det...i Sverige vågar/vill inte journalister göra sitt jobb...glömde detta uppenbara faktum.

    /HellBoy

    SvaraRadera
  7. Herreminje, hur många galningar finns det egentligen i Sveriges riksdag?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lars Å Månsson , dagens roligaste.
      Härligt att få skratta mellan ilskeanfallen.

      Radera