söndag 1 december 2013

PÅ agenda står PKpanelen och slåss om vem som vill ta hit flest miljoner syrier.

Vänsterpartiet vill därför tvinga alla flygbolag och rederier att acceptera alla passagerare utan ID-handlingar, så att alla syrier ska kunna ta sig till Sverige.

?????????????????????????????????????????????????????

PK-panelen rasar : De (läs utfattiga och lidande) grekerna måste lära sig att "bemöta" alla flyktingar som tar sig illegalt in i landet "på ett värdigt sätt".

??????????????????????????????????????????????????????

Cecilia Malmström: Motståndet är stort i alla EU-länder. Därför måste Sverige gå före och ställa krav, och visa alla EUländerna hur Bror Duktig gör.

??????????????????????????????????????????????????????

Lägg märke till. 

INGEN i debatten frågade sig varför motståndet är så stort i EU? INGEN i debatten frågade sig om länderna har struktur och ekonomi för att mäkta med fler flyktingar. INGEN i debatten nämnde med ett ord att våra länder, sedan länge dignar under försörjningsbördan och samhällsproblemen som trettio års massinvandring fört med sig.Och INGEN i panelen lät förstå att det finns andra skäl än äckligt, egoistiskt murbyggande för att inte ta emot mijontals drabbade från Syrien. 

6 kommentarer:

  1. Jag såg också agenda, med bl.a. den rödhåriga låtsas aposteln, hon kan väl öppna sin egen feta börs, hon gapar jämt den där människan. Det är våra surt förvärvade pengar som delas ut generöst till höger och vänster. Andra länder vill inte.
    S-kvinnan tyckte med all rätt att Täby och Danderyd också kunde ta för sig men det duger inte för finflåset. Jag är riktigt arg och förbannad.
    Sverige är ett inhumant land både mot oss vanliga och invandrarna i sina ghetton och anläggningar. Vad ska hända med Syrien, alla krigar mot alla, ingen ger sig? Olika religioner och ingen är salig.

    SvaraRadera
  2. Rödfärgade i dubbel bemärkelse gillar politik när andra betalar, det har dom alltid gjort.
    Jag tycker själv att länder och kommuner som är starka nog att vägra lyda Cecilia Malmströms Mother Theresa-ambitioner är berömvärda. Vi skulle haft flera som Danderyd och Täby, då hade vårt land inte sett ut som ett brutalt ghettosamhälle..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja hon är högröd och allt annat än seriös.
      K-råden är rövslickande småpåvar och monumentbyggare åtminstone som jag upplever det i min stad.

      Radera
  3. I Grekland, Bulgarien och Spanien verkar det finnas verklighetsförankrade politiker då man förstärker gränsskyddet genom att bygga eller förstärka murar och stängsel.

    Marine Le Pen sa härförleden i Europaparlamentet att det bästa sättet att undvika flyktingkatastrofer på Medelhavet är att skicka en signal att det inte lönar sig att försöka ta sig till Europa genom att skicka tillbaka de som försöker. Så långt förmår inte våra politiker tänka.

    SvaraRadera
  4. Tänk så mycket humanitär bistånd vi hade kunnat göra på plats med alla de miljarder vi skänker bort här hemma. Skickat dit frivilliga läkare utan gränser, sköterskor, lärare, you name it!

    SvaraRadera
  5. I uppsamlingsflyktingläger som bildas i närmiljö.

    SvaraRadera