tisdag 10 december 2013

Expressen/våldsvänsterns simpla åsiktsregistrering är trots allt en välgärning för SD,

när de ensidigt granskar kommentatorerna på avpixlat.   Expressen/våldsvänstern visar nu att de är beredda att gå över lik för att tysta oliktänkande, samtidigt som de påstår sig värna demokrati och yttrandefrihet.

Dock, varje tänkande människa inser naturligtvis att bland Expressen/AFA och hatvänstern finns minst lika många folkhetsande idioter. Men de är inte intressanta i statsregimens drev mot SD. 

Min starka åsikt är att Jimmie Åkesson bör gå ut och tacka expressen stort, för deras tvivelaktiga registreringen och desperata jakt på åsiktsmotståndare. 

Och sen sparka varenda korkadSD-idiot som inte passar i ett anständigt parti.  Ut med dem bara.

10 kommentarer:

  1. Carina:
    Gå nu inte föööör långt i dina drömmar.Absurdistan skall väl inte som i DDR införa å s i k t s r e g i s t r e r i n g ? Tror personligen på varje människas förmåga,att ge uttryck för sina känslor utan att bindas till SD,eller än värre VPK,MP,M,S och liknande sammanslutningar.

    SvaraRadera
  2. Lars, som SDanhängare har var och en person ett mega-ansvar att alltid ha ryggen fri. Att alltid uttrycka sig och uppföra sig hedervärt, så att man inte utsätter det enda oppositionsparti vi har för den skada som regimen njuter så av att fläska på med. SD har inte råd med det, SD är under konstant lupp och det är verkligen ingen nyhet. Såna här livsfarliga uttalanden gör att jag skäms, och skulle kunna fly till soffan. Man kan säga allt man vill, men man kan göra det på så otroligt många sätt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. lebtryd@gmail.com2013-12-10 13:42

      Bra skrivet o så rätt!
      Är man så dum att man spelar "fulmedia"
      rakt i händerna, så får man skylla sig själv!
      Värre kommer det att bli,ju närmare valet 2014,
      Ge inte media en chans, tänk lite, innan pennan slinter!
      Lasse

      Radera
  3. Carina uttrycksformerna har tyvärr förändrats,sedan vi gick i vår dåtida goda skola.Det jag reagerar mot är,att en utstakad förföljelse
    sker från PK-organen,mot enbart ett parti -SD-,och dess medlemmar.Man skäms inte hellre att nyttja "autonoma"( i min värld kommunistpack) för att jobba för dem som spioner.
    Sitta dagarna i ända(EXPO) och söka finna ut vilka "alias",som tillhör vem i dataåldern,hör i min värld inte hemma i ett land som vill kalla sig demokratiskt.(därav mitt uttryck åsiktsregistrering)
    Hur sedan varje person uttrycker sig för att vara "korrekt",överlåter jag till individen ! Personligen läser jag även emellanåt kommunistsidor och har upptäckt,att språkbruket där är på en såååå låg nivå,att du skulle ha tagit bort dem direkt.
    Kring dessa avarter finner du inga PK-reportage !

    SvaraRadera
  4. Instämmer med första delen, helt!
    Själv har jag ju jobbat hela mitt liv i uniform, vi VAR SAS, och gissa om vi hade ögonen på oss! Det var bara att ta skeden i vacker hand, i uniform kunde allt jag sa och gjorde misscredda SAS, vilket var sparken för mig. Så är det bara, gillar du inte läget och reglerna, jamen gå då nån annanstans.

    SvaraRadera
  5. Jag förväntar mig att nästa år kommer alla SD medlemmar att tvingas att ha en stor gul stjärna på sina kläder där det står SD....
    sedan följer det som hände på 30-40-talet i ett visst land.
    Et tu Brutus!

    Stefan H

    SvaraRadera
  6. Polisen register av kriminella var olaglig (?!)
    Expressens register av icke-kriminella för att trakassera dem är laglig (?!)

    SvaraRadera
  7. Med anledning av illustrationen ber en ateist om att få citera Bibeln: "Övermod följs av nederlag, högmod går före fall."

    SvaraRadera
  8. Bibeln har en del klokskap, det är inte religionen som är skogstokig, det är följarna.

    SvaraRadera