torsdag 5 december 2013

Don´t do it.

Från en kompis på face-book:

VARNING för bedragare! Har just fått ett brev från NUMMERUPPLYSNINGEN.SE där de ber mig komplettera förtryckta uppgifter om telefonnummer mm. 

När man sedan skickar in detta i ett portofritt kuvert kommer man att få en faktura på 5895 kronor. Detta framgår med små bokstäver. Många personer har skickat in rättelser men inte förstått att man därmed tecknat ett avtal. Företaget vänder sig till företag och organisationer och även till ägare av jordbruksfastigheter. Föreningen Svensk Handel varnar för detta företag, som har sitt säte i Estland. Sprid denna information vidare!

4 kommentarer:

  1. Bedragarna har fullt upp med att hitta på det ena jävelskapet efter det andra. Man får vara vaksam på allt och inte gå i fällan som dessa råttor gillrar.

    SvaraRadera
  2. Man behöver inte gå över Östersjön för att finna sådana kreativa företagsidkare.Landets nyberikare ser till att det finns sådana firmor i bl.a.Malmö/Helsingborgs-regionen.Ett tiotal sitter just nu häktade,men det lär inte saknas efterträdare,när man ser sig om på gatorna i Skåne.
    Detta är några av de nya idèer som vi berikats med,och Maud O på sin tid efterlyste samt införde i Absurdistan !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har varit hotad av bluffringare och polisanmälde men det hela lades ner. Samtalen kom från Malmö, folk med dålig svenska. Mitt hem är inte min borg längre. Vilket uselt land Sverige har blivit.

      Radera
  3. Tack för att du varnar om föregtaget! Vi på Svensk Handel Varningslistan har också en gratis mobilapp och en sida på facebook som ni kan följa.

    SvaraRadera