onsdag 4 december 2013

"Biss och kajs".


Svenska barnprogram - jag  tror jag dör! 

Ni som är förstörda för livet av Vilse i Pannkakan och åratal av kommunistindoktrinering, you  just ain´t seen nothing yet!

För att höja intelligensnivån hos våra förlorade små barn så sänder SVT en talkshow med en bajskorv, en spexig kisstråle (se bilden)och en pruttorkester.

I helgen chockerade den ryska tv-kanalen Rossija 1 alla sina tittare med ett inslag av SVTserien som har nypremiär (JIPPI!) i Sverige i januari. 

Analysen var att tidigare Sovjetstater som går med i EU riskerar att hamna i en samma moraliska kloak, där barn blir fördärvade av tv-program som "Biss och Kajs". 

SVT tolkar detta som propaganda om hur horribelt livet är i väst.

Propaganda?? Jag förstår inte.

5 kommentarer:

  1. Min inlevelseförmåga och fantasi förbjuder mej att kommentera ovanstående. Men, bra att det uppmärksammas utomlands. Nu när vi allt snabbare sjunker ner i "skiten" på snart sagt alla områden... utom ett fåtal. Där är vi å andra sidan världsledande och utan större konkurrens.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Ja, skitlandet Sverige blir allt snuskigare.

    SvaraRadera
  3. Ni får förlåta mig men när jag såg trailern så börja jag skratta så nästan grät. Rumporkestern. Genialiskt. Kommer bli en klassiker.
    Nej, jag är inte ironisk. De e fan mig månader jag garva så här hysteriskt..

    /Plutten

    SvaraRadera
  4. Jo, absolut, man kan skratta eller gråta...! Fast barnen???

    SvaraRadera
  5. Jag har tvingat min tös att byta kanal varje gång de visar den här skiten. Barnprogrammen var kanske inte de bästa när jag var lite heller...men de var iaf bättre.

    SvaraRadera