fredag 8 november 2013

SVT Debatt bör byta namn till SVT Extremvänsterpropaganda.



Vet ni vem det här är?

Inte jag heller.



I gårdagens "Debatt" presenterades den här personen som "artist" vid namn Carlito. Han fick inleda och ta över "debatten" om hatbrottet mot en av Sveriges riksdagsmän.

Jag googlar och finner inte mycket som kan ge nåt slags ledtrådar om varför SVT låtit just denne våldsvänster-megafon ta över programmet.
En rappare från Flemingsberg......? Kvalificerar det mannen till hatbrottsexpert på SVT? Har han stor expertis i området, akademiska examina, verklig insikt?

En ynklig programledare som låter denne mindre vetande Carlito fritt sitta och drämma politiskt ensidiga slagord i TV, kan inte uppfattas som annat än en del av hatpropagandan.

Däremot  Björn Söder, en intellektuell gigant, med skarp och vaken blick,var elegant som en kylig Björn Borg inför sista bollen i Wimbledon, och vann massor. Debattresultatet blev ”Björn Söder – Antirasisterna 10-0”, sammanfattade Birro.


Men, ska det verkligen få va såhär?


2 kommentarer:

  1. Såååå låg standard på detta program när dessa sk. debattörer får fritt spelrum och då på en ynka timme som skall fördelas på sammanlgt 3 ämnen. Skämtprogram är rätt kategori.

    /Hellboy

    SvaraRadera
  2. Sista chansen för "Debatt". Pinsamt uselt..

    SvaraRadera