fredag 8 november 2013

KG Bergström, börjar han rent av bli lite gaggig?


I en krönika idag försöker KG Bergström analysera väljarsympatierna i Sverige.Löfvén är svag och alliansen backar, en liten tröst tycker Bergström det är att 19 procent av alliansens väljare ännu är osäkra. Månne hoppas han att de till slut ska tänka "rätt".KG Bergström: -"De vet inte längre vem de ska rösta på. Är av allt att döma besvikna på hur alliansen hanterat välfärd, skola och arbetslöshet." Vänta lite nu, besvikna på alliansens "välfärd, skola och arbetslöshet"???Hur länge har Bergström varit en ansedd politisk reporter? Sen 70- 80-talet minst. Säg, är det då inte mer än förvånande att han är så bakom idag?
För inte kan han väl ha missat att I-N-V-A-N-D-R-I-N-G-E-N och dess följder, är nåt som ger svenska folket, utom journalister, sjuklövern och vänsterextremister, rysningar och oro i megaformat.Är Bergström blind. Eller vill han helt enkelt bara inte se?

5 kommentarer:

  1. Många som missat invandringsproblemen. Sorry men tror att det är för sent att rädda Sverige trots att sd gör allt dom kan med sina liv som insats.
    Krigen i förorterna pågår dagligen och sprider sig i hela landet nu. Samtidigt växer bönepalatsen i antal och dess budskap som inte är av denna världen. Kyrkorna har kapitulerat pga. av för få besökare och lierat sig . Flera år sen jag sade adjöss till kyrkan. Kalle bakom borde få vila för han har gjort sitt.

    SvaraRadera
  2. Ändå märkligt! Vi andra som inte lever i förnekelse, finns ju!

    SvaraRadera
  3. Många förtränger och hoppas att allt är bra, en del har inte ork, tid eller lust att bry sig. Här i norr är det rena Vilda Västern, bråk och slagsmål på stan, gäng, flera mot en samt en massa annan skit. Polisen är maktlös och vädjar om tips och hjälp. Min stad är under en fruktansvärd negativ förvandling.

    SvaraRadera
  4. Hmmm. Det är tyst om islamiseringen i norr. Mycket om Malmö, Landskrona, Stockholm och Göteborg, märkligt. Ni norrlänningar måste börja berätta och skrika högre!

    SvaraRadera
  5. Det pratas för fullt i stugorna, men folk är rädda. Knallkorkar till kommunalråd som tjatar om människors lika värde så fort tillfälle ges och propagerar för muslimers rätt till sin religion och moskebygget. Snart ska det byggas, så fort finansieringen är klar. Jag mår illa.
    Jag går inte ut med soporna kvällstid längre pga. av rädsla för överfall.Använder inte handväska pga. alla väskryckningar m.m. Kvinnorna här med insikt är på sin vakt.

    SvaraRadera