måndag 25 november 2013

"Oss alla" - vicket magplask!

Hycklarna i "Sverige räcker till för Oss Alla" hade råd att vara magnifika i sina löften, för de hade aldrig för avsikt att gå längre än löftet -  men det kostade. En förfärlig massa tappade ansikten!

Jan Scherman fick alla halv- eller helkända svenskar som vill framstå som Mother Theresa, att låna ut sin feja till projektet som skulle samla alla Goda, Fina och Bra. Ja, herre min je, det fanns inga gränser, i flera år skulle de växa sig starka, dominera allt liv, härska och förgöra varenda meningsmotståndare i landet. De stolta parollerna basunerades och dånade ut - i ett ynkligt litet pip. 

2 månader tog det Och i slutet av november var sajten nedplockad från nätet och domänen avaktiverad. För resten av folket hade såklart insett att svenska skattebetalare inte har råd att slita ihop försörjning till Alla.

Skadeglädje! Tänk att det kan kännas så sagolikt, ljuvligt underbart, när de som vill flasha sin fördomsfrihet magplaskar i sin egen självgodhet.




4 kommentarer:

  1. Skadeglädjen är den enda sanna glädjen? Jag stämmer in i glädjerop.

    SvaraRadera
  2. Jag tycker jag någorlunda följer med
    Men icke
    Har totalt missat denna kampanj
    I och för sig nog bra för blodtrycket
    Var på resande fot en vecka i september och såg intet av kampanjen
    tycks ej ha följts upp i blaskorna efteråt?

    Skepparn

    SvaraRadera
    Svar
    1. De har kämpat i tystnad, trots egen TV-canal Global, som endast hade som syfte att tvätta folks hjärnor. Där satt dom och log likt sektmedlemmar, med menande blickar och inställsamma leenden. Som tur var, så var det inte många som orkade titta. Så det blev väl lite ensamt där i kanalen.Var glad att du slapp eländet Skepparn, synd att du missade den vilda skadeglädjekicken!

      Radera
  3. Har också totalt missat detta. Lika bra det.

    SvaraRadera