måndag 25 november 2013

Europa lever i förnekelse.



Det är lättare att säga tulipanaros än att införa "mångkultur". Det borde t.om dom lata och tröga svenska politikerna ha begripit.

Europa håller på att bli ett ' colour-coded society' eftersom olika raser inte mixar sig.
Detta säger brittiska ex-jämlikhetschefen Trevor Phillips, och pekar på att UK lever i förnekelse över de ökade klyftorna. Han varnar allvarligt för konsekvenserna att bygga in rasmotsättningar i samhället.

Bäst ratade kommentaren: -"Kanske vi bara skulle sluta bygga muslimska skolor, börja kriminalisera sharialagar, och inte introducera nya sharia finansinstitut. 

Det är regeringarna som skapar multiculti-ghetton, trots ländernas befolkningars massiva motstånd. Om alla nyinvandrade började klä sig så att vi verkligen kan se varandra skulle de åtminstone inte verka så avståndstagande."

daily mail  aftonslasket

4 kommentarer:

  1. Vad har Lena Mellins artikel om lata riksdagsmän med saken att göra?/Curt H

    SvaraRadera
  2. Bara en länk till mitt påstående. "Det borde t.om dom lata och tröga svenska politikerna ha begripit".

    SvaraRadera
  3. I Angola ska islam förbjudas och storsläggan tas fram och jämnar moskèerna med marken. Sverige är på väg åt andra hållet, rakt ner i ett svart hål och vissa tröga politiker orkar inte engagera sig. Fyller bara på med nya olika i samma inhumana boenden, och vad händer då tror ni?

    SvaraRadera
  4. Lätt att räkna ut, Elisabeth. Dessvärre omöjligt att räkna ut varför blådårarna inte begriper det resten av världen fattat för länge sen. De kloka raserar och skyddar sig, våra dum-dummerjönsar bygger upp och bjuder in.

    SvaraRadera