lördag 9 november 2013

Har Ullenhag betalt per invandrad?

SR

För om det är så, att Ullenhag sliter på ackord för att ösa våra intjänade skatter över de massinvandrade, så är det otivelaktigt så nu att han måste ta av sin intjänade miljardförmögenhet och börja ersätta sjuka, gamla, arbetslösa, pensionärer, funktionshindrade och hemlösa för det förräderi, bedrägeri och den stöld han utsatt alla svenskar för.  

Nöden är stor och vi klarar inte mer.

2 kommentarer:

  1. Ullenhag, Sveriges mest kända snorvalp som inte vet vad han håller på med. Han borde läsa på om islam bl.a. Förblindad och säkert förvånad hur lätt det är att ta för sig av våra skattepengar. Mångmiljonärer får aldrig nog.

    SvaraRadera
  2. Något måste det ju vara som triggar de ansvariga. En världsomspännande konspiration, kampen om oljan, att förstöra sverige så mycket det bara går på kortast möjliga tid innan t. ex. SD kan rätta till det (om de nu kan). En konspirationsteori är väl så god som en ann. Gud hjälpe oss om det är så illa att de som styr sverige och västvärlden är så dumma i huvudet som de ger sken av. Då är vi verkligen illa ute, då finns det inget hopp. Någon som vet?

    Skogis.

    SvaraRadera