onsdag 6 november 2013

De totalitära kröp fram som maskar ur tårtan igår, Åsa Linderborg, Lena Mellin,Hasse Aaro och tyvärr många fler.


Åsa Linderborg är väl magstark, och drar sig inte ens i dessa dagar av öppet sår efter  järnrörsmassakern, att mässa sina totalitära hatagitationer
om att alla inte har rätt till sina åsikter. Dvs de som inte tycker som hon och våldsvänstern. 

Flosklerna forsar ur munnen på henne som äckliga spyor från en alkoholförgiftad, "Åkesson hatar och hotar invandrare". Får en tidning verkligen sälja såna groteska lögner?


Linderborg, Mellin och Aaaro är förkrympta dvärgar, fysiskt och mentalt.  Vad de egentligen och i själva verket säger är att vänsterpartiet skulle provocera sig till våldsattacker om de signerade böcker på Lidingö. 


3 kommentarer:

  1. balansgång2013-11-06 13:17

    Att helt förhindra attentat skulle kräva åtgärder inte värdiga ett öppet samhälle. Men med mera professionalism och distinktare riskbedömning samt ibland mycket enkla åtgärder, som t ex placering av bokbordet där politikern signerar sin bok, kommer man en bit på vägen. Och sedan krävs det nolltolerans, alltså inte slira på växlarna och med en liten blinkning mellan skål och vägg samtycka till angrepp på politiker som man inte tycker om.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Konstigt att kvinnan redan är släppt, finns säkert flera och värre
      angrepp som kan väntas.

      Radera
  2. Antagligen en välkänd AFA-idiot för Sthlm-polisen/SÄPO...
    En 60-årig batikhäxa,skall ju normalt inte kunna utföra ett sådant attentat om, inte bevakningen hade fallerat !
    Tvivlar på att hon själv kunnat komma på denna idè.Möjligen ligger Aftonslasken och EXPO helt bakom,Deras reportrar och fotografer var på plats.Normalt lär inte vänsterpressen intressera sig för SD`s boksigneringar... Eller ?

    SvaraRadera