onsdag 2 oktober 2013

Vicken flax för Thomas Persson, M, i Ovanåker, att han inte är Sverigedemokrat. Då hade det osat hett i hela Sverige idag.


Hittills har mer än 70 000 svenskar protesterat mot den friande våldtäktsdomen i hovrätten. 

 Thomas Persson, M, är styrelseledamot i ett kommunalt bolag och ersättare i både kommunfullmäktige och kommunstyrelsen i Ovanåker. Han nöjde sig inte med att skriva på listor, han vill se de fem invandrade våldtäktsynglingarna dömda efter kompisen Waberis sharialagar:

"Hade det här hänt min dotter hade jag tagit lagen i egna händer", "ja dödstraff är lindrig iof,, dom kanske skulle kört sina egna hemländers regler. gräva ner till huvudet och stenas........om jag får vara lite politiskt inkorrekt,, detta är nog vad dom flesta hade önskat efter domen om gruppvåldtäkten! blir bara Hatisk när man själv har 2 döttrar!

– Men jag är verkligen ingen rasist och bryr mig inte det minsta om etnicitet. Så det spelar ingen roll om det här är personer från Kiruna, Turkiet eller USA, säger han.

Moderaternas lokala ordförande Mikael Jansson tycker inte att inläggen är en fråga för partiet att ta upp.



hela hälsingland

2 kommentarer:

  1. De tänker som vi gör.
    De säger samma saker som vi gör
    De läser samma sidor och länkar som vi gör...

    Men när någon uppmärksammar det, då är de "bara" föräldrar eller obetänksamma för de är ju inte så rasistiska och hatiska som vi är.
    Mina barn och andras ungar...

    SvaraRadera
  2. Ja, desto värre, Catarina. Jag börjar känna att jag kroknar till ordentligt. Har snart ingen lust att vara belevad längre. Nästa fest ska jag ha en blus med ett långfinger på, och texten: jag vet att ni tycker som jag, men är för fega att våga erkänna det!

    SvaraRadera