onsdag 2 oktober 2013

Snart kommer det en liten pudel, gäsp.Sen kan de fortsätta stjäla våra skattemedel precis som vanligt.


Gammeldansk till frukost och gin tonic till lunch.När de sex manliga politikerna i Staffanstorp reser utomlands är det skattebetalarna som står för spritnotorna.I kväll undersöker UG lyxiga tjänsteresor - som inte gett några konkreta resultat för invånarna.Enligt kommunalrådet Christian Sonesson (M) har delegationen arbetat i två till tre timmar om dagen.- Det är skånska traditioner och seder som ska gälla, säger Torbörn ­Lövendahl (S)

.

Fem Sobril innan UG ikväll alltså.

7 kommentarer:

  1. Ja, några sobril och så ska jag be frugan att spänna på mig en tvångströja, för säkerhets skull, så jag ej går bärsärk på vårt hus o grannarnas bilar... ;-)

    SvaraRadera
  2. De skånska traditionerna varierar tydligen ganska kraftigt inom Skåne. Det är nog inom en mycket snäv krets som det ovan beskrivna är tradition.

    Skogis.

    SvaraRadera
  3. Inget fel på DEN traditionen..
    Det enda felet är att fel grupp tvingas betala...

    SvaraRadera
  4. Börjar redan bli flammig på halsen och har förhöjd hjärtverksamhet, och det är tre timmar kvar....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Carina:
      Ha inte alltför höga förväntningar på det hela.Blir som vanligt i Stats-TV,allt "korrekt" tillrättalagt,innan ens sändningen påbörjas... Önskar er som tittar en god förnöjelse !

      Radera
  5. Äh, hade redan retat upp mig tillräckligt efter artiklarna i blasket. Att två herrar sitter och fladdrande fabulerar och blåljuger hela svenska folket, och alla staffanstorpsbor i fejan, ja det är ju kusligt....men en börjar liasom bli van.

    SvaraRadera