torsdag 24 oktober 2013

Vad vi stoppar i munnen är viktigare för håret än alla dyra hårprodukter.


Ät choklad med mycket kakao, som innehåller melanin, i för att undvika gråa strån. Tunt hår kan vara brist på järn, så ät mera protein, lax är bra för att få mjukare hår, och avocados och valnötter ger håret glans och lyster. 

Okejdå, nåt att tänka på nu när det är dags att stoppa in kalufsen i vintermössan.

 PS - undvik vit choklad.


5 kommentarer:

  1. Är det kanske färgen som är avgörande ? Jag som äter ris till min kyckling och lax,har ju drabbats av både ena och andra !
    Vad gäller avocados och walnötter är det nu alldeles för sent,för att hjälpa i mitt fall ... Men kanske kan vara för god hjälp för Skogis m.fl...

    SvaraRadera
  2. Du skulle ha ätit lite mera bruna bönor.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja,men dina råd kommer ju nästa 20 år för sent !

      Radera
  3. Attans Lars, den som väntar på nåt gott väntar alltid för länge.

    SvaraRadera
  4. Kiseltillskott är också kanon för håret. Det växer snabbare och blir tjockare och får mer glans.

    //Tina

    SvaraRadera