onsdag 2 oktober 2013

Gode, gode Gud, låt mig aldrig, aldrig, hamna under Margareta Gadde Jennisches bedömning.


Melker Norgren i Heby har betalt skatt i hundra år, men när hans kropp inte orkar med boendet i sitt hus ställer kommunen in en toasits i vardagsrummet.

Margaretha Gadde Jennische, M, hade den tvivelaktiga uppgiften att försvara kommunens sylvassa och hjärtlösa nobb, och hon gjorde det med den äran. I studion fanns Melkers barn-barn, hans son var uppenbarligen för sönderbruten av förtvivlan och hopplöshet för att närvara.
Men tröstlös bedrövelse, uppgivenhet, sorg och förkrosselse är inget som berör Margaretha Gadde Jennische, M.
Inte förrän hon inom en snar framtid står där själv som en fattig bortsjasad tiggare framför den låsta ekporten.

SVT

4 kommentarer:

  1. Helt obegripligt att man sätter sitt rykte på spel för en sådan här skitsak. Må Margareta Gadde Jennische ha ett långt liv, hos Carema Care.

    SvaraRadera
  2. Jepp, gamla människor i Sverige är tärande trots att de byggt upp välfärden i vårt land under flera år med Världens högsta marginalskatter,detta sätter en stor press på de som beslutar om hur dessa våra gamla skall behandlas. Ha,Ha, skojar bara, de som beslutar skiter fullständigt hur våra gamla har det bara de får ihop budgeten! Det handlar om prioriteringar!

    Kalleman

    SvaraRadera
    Svar
    1. Prioteringar, absolut. Där väger våra gamla lätt. Den som inte är både döv och blind vet vad som prioriteras, utöver de styrande politikerna själva. Skam över dessa människor.

      Skogis.

      Radera
  3. Tänk att kämpa som god medborgare i hundra år, och mötas av byråkraters skitsnack om prioriteringar. Tvi vale. Jag känner hat.

    SvaraRadera