söndag 6 oktober 2013

Debatt i Mittens rike.

Vad slåss ni för, partiledare? 

- BUUUUUUU, dom säger att vi leker med Åkesson, fast att det är dom som leker med Åkesson!! 

Jamen hur ska det gå för Sverige?? 

-Poff, smack, pang, swoooop.....va.......dunk, buuuuuuu, smäll, bank, oooggh.


3 kommentarer:

  1. SM i floskelstapling. Nej tack!

    SvaraRadera
  2. De där sju partiledarna gör mig alldeles förskräckt,

    SvaraRadera
  3. Bäva månde vi alla för framtida konstellationer. Fram till valet hugger 7-klövern varandra i strupen, sådär lagom. Jag antar att de resonerar ungefär så, att "alltid lurar vi väl några med det höga röstläget, kanske får vi vara kvar vid köttgrytorna ett tag till". Efter valet är vi alla såta vänner och "vi" ska till varje pris "ta vårt ansvar" och hålla SD utanför och så långt det går förhindra all möjlighet för dem till politisk påverkan. Åt fanders med demokratin, här gäller det att sänka sverige så fort "vi" förmår. Nu har "vi" fyra nya år på oss. så låt oss ge järnet nu.
    Misstänksamma bör vi vara, förskräckta har vi all anledning att vara. Måtte SD kunna motsvara förväntningarna och få möjlighet att ändra den politiska kursen mot grundare vatten innan skutan sjunker.
    För att dra metaforen ett varv till. Kanske kan vi som Robinson Crusoe rädda något ur det strandsatta vraket. Att bygga upp en ny civilisation med spillrorna från den gamla. Överdrivet? Javisst, men framtiden får visa hur mycket.

    Skogis.

    SvaraRadera