tisdag 24 september 2013

Varför stoppa där, Resumé?

Förra måndagen startade Resumés kampanj på temat #baramänniska, där man uppmanas att visa upp sig som man verkligen är på sociala medier, utan förskönande bilder och berättelser om supermänniskorna och deras balla liv.

-"Vi på Resumé vill uppmana till en vecka av total ärlighet på sociala medier. Den här veckan ska jag generöst bjuda på den socialrealism som är min vardag", säger Resumés chefredaktör Claes de Faire själv. 

Total ärlighet i ALLA medier, då skulle jag jubla över modet och seriositeten i kampanjen . Mig rör det inte i ryggen om människor har behov av att glassa på facebook. Låt dem hållas - det drabbar bara dem själva.

Däremot är det en djup sorg att konstant bli ljugen för, av de som förväntas leverera opartiska och omanipulerade sanningar för oss svenskar.

2 kommentarer:

  1. Haha, ja den dagen media gör det som de ska göra..nämligen sitt JOBB, den dagen flyger grisarna. Tänkte på det där du skrev om att somna in genom att tänka positivt. Sluta läsa nyheter, låter väl som en positiv sak. De bara trycker ner hederliga människor i skorna. Jag efterlyser en alternativ nyhetssida som bara rapporterar goda nyheter. Jag kanske skulle starta en själv....misstänker dock att majoriteten hellre läser om jämmer och elände :(

    SvaraRadera
  2. Som världen ser ut så blir det som det blir. Min mamma som är 81 säger varje dag att det ska bli skönt att slippa se varåt det barkar. Börjar nästan hålla med.

    SvaraRadera