söndag 1 september 2013

Till Plutten.

Plutten vill lägga ner kontaktannonseriet. Men ge inte upp - två av dina intressen går mycket väl att kombinera!


3 kommentarer:

  1. Airbus A319/320 gissar jag på. Pumpsen ser ut att vara från Jimmy Choo.

    Nej jag tror jag passar. Svaret från Maranata-tanten var lite scary faktiskt. Kan nog vara rätt kul i början med två mytomaner som har ett förhållande. Men sen blir det bara tröttsamt när man skall bräcka varandra hela tiden. Eller vet du något som jag inte vet?

    /Plutten

    SvaraRadera
  2. Bra spotat! Pumpsen säger mig att damerna är mellan 15- 35. Då kan man springa i turbulens och blixtnedslag 18 timmar i sträck i stilettos Sen tar det slut. Och man fortsätter att springa i stilettos 18 timmar i sträck i 20 år till, fast det är då den sammanbitna och hoppressade smärtan blir mycket kännbar - för alla passagerarna. Hur går det med grillor, klämmer inte dom, och skaver och värker och vrickar sig?Hur ofta byter man såna, och hur länge kan man ha en sån framtid?
    Numera går jag helst barfota.
    Maranatatanten var ingenting mot dom som säger att dom är amerikanska marinofficerare och blåser svenska tanter på miljoner. Men hon hänger nog här för din skull, mig har hon lyckligtvis aldrig uppmärksammat.

    SvaraRadera
  3. "Hur går det med grillor, klämmer inte dom, och skaver och värker och vrickar sig?Hur ofta byter man såna, och hur länge kan man ha en sån framtid?"

    Nuförtiden kan man "baka" skridskor i genom att värma dem i specialugnar så att de bättre skall forma sig efter foten. Men de kräver alla en inkörningsperiod på 9-10 pass.

    Hur ofta man byter skridskor är beroende på hur tung man är, träningsnivå osv. På elitnivå kan man avverka flera par på en säsong. Mina nuvarande har jag haft sedan 2008 så oftast räcker det med att man byter ut skenan. De tar ju slut pga av allt slipande.

    /Plutten

    SvaraRadera