söndag 8 september 2013

Såg Ullenhag och Åkesson med en PK-vän.

Vi var överens. Åkesson är en statsman, en framtidspolitiker med visioner och en trovärdig empati. 

Ullenhag? 

Stammade om vad vi ska säga till en enda mamma  - av alla de miljoner vansinnigt drabbade mammor - som kommit hit. Och ville spela på våra ömtåligaste känslosträngar genom att älta och älta och älta, och få oss att tro att Jimmie Åkesson inte har nåt hjärta. 

Vi svenskar förtjänar politiker som, i motsats till andra, har BÅDE hjärta och hjärna. Som Jimmie Åkesson.




4 kommentarer:

  1. Ullenhag har inget hjärta!

    Han sk*t*r fullständig i hur integrationen går till och om förorter brinner så länge han kan hjälpa det massinvandringsindustriella komplexet kasha in mer av skattebetalarnas pengar.

    SvaraRadera
  2. Du har rätt, skrämmande rätt.

    SvaraRadera
  3. Om jag har bilden klar för mig.....man flyr till närområdet och därifrån flyr man inte längre utan man RESER till valfritt land såsom Sverige och passerar samtidigt ett duktigt antal länder. Varför just Sverige är populärast kan vi bara spekulera i men väderleken kan väl knappast vara huvudanledning (även om sommaren just iår varit ovanligt generös). Ett som är säkert är att människosmugglarna gnuggar händerna varma.

    /HellBoy

    SvaraRadera
  4. Svensk politisk dumhet måste vara den mest uppskattade dumheten nånsin i MENA. Skulle ge vad som helst för att höra dem upptäcka att det finns en plats på jorden som är beredda att försörja dem och deras familjer för livet - no questions asked.

    SvaraRadera