söndag 8 september 2013

Från en utrikes point of view: Sverige begår politiskt massjälvmord.


"Syndafloden från Syrien



En ny vecka , en ny haktappande utveckling i Sverige.
För ett par veckor sen var det den dåraktiga ´hijab-solidariska´ kampanjen. Den här veckan kommer ögonbrynshöjaren att ge permanent uppehållstillstånd till varenda en av Syriens flyktingar.
Dessutom, dessa nypräglade svenska medborgare kommer automatiskt att ha rätt att hämta alla sina familjer. Anledningen till denna extrema politik är situationen i Syrien.

Redan före detta remarkabla steg, har Sveriges asylpolitik varit minst sagt frikostig. Sverige har tagit emot 15 000 flyktingar från Syrien sedan 2012, mer än någon annan EU-stat. Före Sveriges nya fria mottagande av syrier, sökte 1000 flyktingar i veckan asyl i Sverige. Och hur blir det efter detta? Det finns inga begränsningar.Syrien har en befolkning på 22.5 miljoner, av dem flyr 5000 varje dag. Mer än två miljoner syrier har flytt landet sedan krigets början. Sveriges befolkning är 9.5 miljoner, av dem är 1.5 miljoner utrikes födda och omkring 2.5 miljoner med utländsk bakgrund. Vilken syrier skulle INTE ta emot det svenska generösa erbjudandet? Det innebär inte bara medborgarskap, utan lättsinniga välfärdspaket inklusive pengar, fri försörjning, tandvård, sjukvård, skola,– you name it.

Sveriges invandringspolitik var redan förut halsbrytande, det är svårt att inte se den nya politiken som en ny ansträngning från långsam självdöd till ett abrupt hopp utför stupet.

Hur många av de nyanlända är medlemmar i Al-Qaeda, muslimska brödraskapet, och andra islamistiska terroristorganisationer?  När jag läser om den nya öppna gräns-politiken, tänker jag att nån måste nu ställa sig upp i Sverige och skrika: Stopp! ´Är vi alla galna?´ Så jag läste ledarsidorna i ett par svenska tidningar.  Nope.  Aftonbladet,till exempel, klagar över att Sverige inte har gått tillräckligt långt 

Låt oss pausa för ett ögonblick, över de senaste generationerna har västEuropa välkomnat emigranter från den muslimska världen i en skala som världen aldrig har sett. Kontinenten har förvandlats på ett sätt som är helt ofattbar, ändå tycker Aftonbladets utgivare - och uppenbarligen hela Sveriges etablissemang generellt -  att  Europa har blivit ett stängt fort. Därför tycker Aftonbladet att  Sverige måste sätta stor press på  övriga EUländer att aktivt hämta syrier i läger och skicka dem till Sverige. Ty Sverige kan hjälpa, och har ´kunskapen och resurserna´. Men var ska Sverige ta pengarna till att föda alla dessa flyktingar?

Från gamla och sjuka.

Sett utifrån är det solklart och helt uppenbart vart detta leder. Varför kan inte Sverige se det själv?"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar