måndag 23 september 2013

Puuuuhhhhh, vicken jäkla tur att det inte var Jimmie Åkesson eller jag som sa det!


Det finns brottsoffer i Sverige. Och så finns det brottsoffer.

Beroende på hudfärg.

Inte har jag läst en enda rad om nån som givit gruppvåldtagna kvinnor, söndersparkade män, rånade och bedragna äldre svenskar en enda tröstnalle, sympatiyttring, skyddat boende, och massmediala hjälteartiklar. Men, till de arma rasistutsatta på Malmöbron, Yusupha och Yunus, kommer en svensk slajmig fackeltågskvinna ilande med jättenallen i högsta hugg, och tar med god marginal dagens godhetshuvudroll. Ååååååhhhh- så snäll hon är, en riktig mångkulturs-antirasist. Ahh, då kan PK sova gott igen.

För min del hade jag önskat rättvisa och rättsskipning. Inte lull-lull. Om hela bron var full av folk och överfallet filmades - hur kan då polisen INTE känna till att det är en invandrad klan, som dessutom nu hotar området för att vittna, som misshandlade mannen och den lille pojken. Skitpoliser! Skit media! Skit-PK!

Men Yusupha säger förtröstansullt:-"Jag tror Sverige är bra på att värdera invandrares kompetens och inte reagera med fördomar och intolerans. Men det finns så många olika fraktioner, så många olika intressen, särskilt när man packar ihop folk av en mängd nationaliteter i samma område, som i Kroksbäck eller Rosengård."

Ooojjjj. "Prackar ihop folk av olika nationer"? Det är ju det som är mångkulturen som PK-svenskar i allmänhet, och i synnerhet de som slipper bo i den, är så sju in i helsikes stolta över.

Som vi svenska rasister är förbjudna att pipa om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar