måndag 23 september 2013

Maria Leissners raison d'être - romernas egen gubben i lådan.


Var finns denna människa annars?

 Och hur orkar hela Sverige gå igång på de välregisserade och samlade mediachockerna dag efter dag efter dag?

Här är vi alla - tutti -  filmade, registrerade och kartlagda från vaggan till graven. Och så kan ändå media lägga ut krigsrubriker, och ställa till med 777 896 53:e rasistchocken i år, för att polisen gör sitt jobb. Polisen har inte romer i register för att de är rasister. Utan för att polisen nån gång ibland kan tänka sig att försöka sig på att lösa ett brott, utan att själv bli anklagade för brott. 

Om det då är så att romerna är överrepresenterade i statistiken, är det då nåt som Maria Leissner och Täppastomtarna i etblissemanget ska bli chockerade över på helsidor i fulmedia. Ingen har hävdat att de som samlas i just detta register är kriminella.

 När det gäller att styrka positiva särdrag åberopas gärna registrering av nämnda grupp.






 expressen

2 kommentarer:

  1. någonmåttafårdetvara2013-09-23 18:30

    Tvååriga barn är ju förhärdade brottslingar...

    SvaraRadera
  2. Är det nån som påstått det?

    Det handlar inte om ett etniskt register över romer. Att det i polisens datorer har döpts till ”kringresande”, syftar på att det är inte rör stationär kriminalitet. Om man tittar i registret kan man inte se vem som är rom eller inte.

    Materialet för en kartläggning av kriminella personer, där även människor som inte är misstänkta för brott, men som har en relation till de misstänkta, har tagits med.
    Sans!

    SvaraRadera