fredag 6 september 2013

-"Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande ....."

Reinfeldt: "Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande har ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor."

Personlig utvecklingstjänst (PUT)
Vi skapar personliga utvecklingstjänster inom de kommunala verksamheter som har behov av personal.
Vänder sig till dig som ...
  • varken har svensk grundskola eller gymnasieskola
  • är långtidsarbetslös (uppbär ej A-kassa)
  • har socialbidrag
  • har invandrar bakgrund
Du får...
  • En visstidsanställning (max 1 år)
  • Avtalsenlig lön
  • Anställningen är A-kassegrundande
  • Arbetslivserfarenhet

3 kommentarer:

  1. Egentligen, spontant känns det som om just "inga kommentarer" är det mest rätta att skriva här och nu. Det är ju närmast övertydligt vad som håller på att ske. Redan nu går sju av tio jobb/jobbåtgärder åt våra invandrare. Till skyhöga kostnader. Ännu fler åtgärder till ännu högre kostnader ska till. Ingen verkar vara nöjd förrän tio av tio jobb eller åtgärder går till våra invandrade vänner. Det "svenska patrasket" kan verkar ses som om vi kan fara åt helvete och stanna där. Bara vi ser till att våra pengar kommer staten tillgodo så att cirkusen kan hålla på ett litet tag till.
    En fråga nu är om sjuklövern hinner få hit nog många syrier och andra och få in dem i systemet och sen trycka rätt valsedel i handen på allihop lagom till nästa val. Varför annars vill de ha hit halva världen till ett livslångt bidragsberoende? Det är emellanåt inte så lätt att förstå sej på etablissemanget. DVS. så gott som aldrig. Jag har nu tappat de sista resterna av förståelse och respekt för detta etablissemang.
    Ska bli intressant att se vad kyrkovalet visar. Fast de flesta vet inte om att det är, ens. Rekommenderas att fixa egna valsedlar om man ska dit och rösta. SD:s valsedlar har tydligen en tendens att "försvinna" eller att inte "komma fram".

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Se till att alla röstsedlar finns, och framför allt: RÖSTA I KYRKOVALET, ALLA!!!

    SvaraRadera
  3. Fantastiskt bra!!/Länsmansdjäveln

    SvaraRadera