fredag 6 september 2013

Jag vet vilka vatten i världen man skulle släppa Pacun i.


Nä, förresten, där har ju männen inga såna.


Pacun, mera känd som 'The Nut Cracker' och 'The Ball-Cutter', en pirayaliknande fisk som är känd för att bita och äta testiklar, har nyligen upptäckts i Seine.
Den skräckiga besten lever vanligen i Amazonas, kan bli 90cm lång och väga upp till 25kg. Fiskare i Sydamerika har rapporterats blöda till döds efter att ha bitits i testiklarna av de sylvassa tänderna.



När Pacun dyker upp i främmande vatten, är det för att nån ondsint/tanklös akvarieägare har dumpat dem. I augusti hittades den för första gången i Europa, i Öresund. Experter varnade män för att bada utan badbyxor. 

Nytt mode?

4 kommentarer:

  1. Usch o fy! Ytterligare en anledning att inte bada i sjön. Det räcker länge att man slänger sina skattepengar däri. Fast firren har granna tänder. Har han fri tandvård?

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Ja firren är nog garanterat papperslös.Pappret har ju en förmåga att återgå till sina naturliga beståndsdelar, vatten och cellulosa. Inte sant Skogis?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Han är nog garanterat papperslös. Hade han haft några övergick de säkert i upplösningstillstånd ju mer han närmade sej sveriges kust.
      Men, nu när jag har sett lite noggrannare på bilden slås jag av att jag verkar känna igen odjuret. Det falska leendet, de stirrande ögonen och frisyren. Nog har jag någonstans sett vederbörande på bild de senaste dagarna. Han var tillsammans med en annan figur som dök upp med stort buller och bång(Boeing). Sen försvann den filuren snabbt i östlig riktning. Det fanns en avlägsen likhet dem emellan. Bägge hade i alla fall lika opålitliga leende som de äkta pirayor de verkar vara.

      Skogis.

      Radera
  3. Helt klart, grabbar, att likheten finns i att gapa över mycket!

    SvaraRadera