torsdag 26 september 2013

Jag har knäckt PK-gåtan!!!


Igårkväll avslutade jag en totalkrejsi bok, Lars Berges Kontorsninja, och mot slutet av den blixtrade det till som stjärnklara kristaller mot en dunkelt blå sammetshimmel.  Allt stod klart, det är så alla PKsvenskar förvandlas till lättköpta, osjälvständiga, viljelösa och lydiga fackelbärande robotar!

Tänk er störst uthyrare av kaffeautomater i hela Sverige, deras automater finns förmodligen på miljontals arbetsplatser, inte minst i riksdagshuset och på alla tidningsredaktioner. På natten smyger Reinfeldt, Borg, Ullenhag, Lööf och Adelsohn-Liljerot in på dessa arbetsplatser med falska passerkort, med sig har de stora kartonger fulla med återförslutningsbara plastpåsar med ett mjöligt pulver. Innehållet är ett ämne som motverkar effekten av egna tankar, mod, stark vilja och kraft.  

 Dessa påsar byts sedan effektivt och raskt ut mot  påsarna med "whiteners", mjölkersättning, i automaterna, så att alla som tar sig ett par koppar latte om dan drabbas av den förlamande PKsjukan.  

En varning till nya partiet SD är alltså i högsta grad på sin plats!! Välj svart kaffe, endast.



PS. Rätt använda är "obekväma­"medarbetare ett företags, en organisations eller till och med ett lands främsta resurs. VA

2 kommentarer:

  1. Har ofta funderat i de banorna. Tänk vad en hatisk statsminister med sina trogna medarbetare i desperation skulle kunna göra med våra vattenreservoarer runt om i landet. Det är allt en jäkla tur att vår statsminister är en god landsfader som är lojal mot sina "undersåtar" och månar om sitt folk. (OBS. dubbeltydigt).
    Kanske nöjer de sej med kaffeautomaterna.
    Har för övrigt haft ett allvarligt samtal med min egen kaffebryggare och den var undergiven som en kuschad labrador. Inga problem där... tror jag.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Sätt en kamera på den, för säkerhets skull.

    SvaraRadera