måndag 9 september 2013

Idag är svenska messerschmittetablissemanget fullständigt i upplopp över norrmännens respektlösa oförskämdhet att rösta som de vill.

De fräcka norrmännen har bestämt sig för att alla valda partier är lika mycket värda, och att allas olika åsikter räknas. 

Fett bull asså, att 15 - 20 procent av norska väljare är - RASISTER!!


4 kommentarer:

  1. Hoppas att det rörs om ordentligt och att "rasisterna" får en rejäl möjlighet att påverka politiken. Tillsammans med ett bra kyrkoval för Sverigedemokraterna kanske det kan få de tveksamma här i sverige att våga sej ur den politiskt korrekta garderoben. Som jag skrivit förr, de allra flesta jag pratar med är åsiktsmässigt sverigedemokrater i själ och hjärta... de vet bara inte om det än, eller vill erkänna det, särskilt inför andra.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Ja, äntligen känns det som, ska vi våga hoppas på ett förnuftets seger till slut, Skogis?

    SvaraRadera
  3. Ole Norrman2013-09-10 08:10

    När förkastningen mellan FrP och de övriga stortingspartierna i frågorna som oljefondens användning och invandring brister förr eller senare kommer regeringen Solberg I gå samma öde till mötes som Reinfeldt II: Ett de facto expeditionsministär i minoritet under en hel mandatperiod som inte törs lägga förslag i parlamentet av rädsla att inte få igenom dem.

    SvaraRadera
  4. Jepp. Övertygad om du har rätt. Men valboskapen har åtminstone fått leva på hoppet om en bättre värld - i valrörelsen.

    SvaraRadera