tisdag 17 september 2013

En galen mans idéer kan inte knytas till ett parti.


Utländsk PK-press har pekat ut FRP i Norge som "sammankopplat med massmördaren Anders Bering Breivik", efter FRPs insteg i regeringsbildningen efter valet.

De ärekränkande och förtalande hat-artiklarna har fått FRP att reagera med kraft, och möta upp med internationell presskonferens idag. 

 SvDs Björn Lindahl, tycker dock inte att FRP ska hetsa upp sig över detta, ty "det är naturligt att FRP kopplas ihop med ABB".

Men utländsk press måste göra hemläxan ordentligt, ABB var faktiskt tidigare anhängare, men hade absolut ingen påverkan på politiken, han lämnade också partiet på grund av sina egna extrema åsikter. Att pressen nu insinuerar att FRP har nån reell koppling till ABB är enbart ondskefullt och oseriöst. FRP har ingen anledning att försvara sig, det här handlar mer om journalister som har behov av att pådyvla läsarna sin privata agenda.

Lars Johansen · Toppkommentator · Steinerskolen I Moss

Moro å høre politisk-korrekte svenske journalister komme å belære Norge når det gjelder innvandring. Sverige kommer til å råtne på rot.  Rent kaos. Håpløst når journalister med en egen politisk agenda juger så de tror det selv.

2 kommentarer:

  1. En kommentar som bör passa in här är min s.k. startsida på PC`n.."SUPERSTART".
    Varje dag har man en fråga "om allt från ditt till datt"...
    Idag var frågan.Vilket parti skulle du rösta på om det var val idag?
    I kväll har SD 31 % och leder före S 25 % och M på 14 %...1259 personer har hitintills avgett sin röst !!

    SvaraRadera
  2. Konfetti, fyrverkerier och fanfarer!

    SvaraRadera