måndag 2 september 2013

Göran Hägglund framträder på nyheterna,

och försöker seriöst berätta för oss alla hur fantastiskt mycket pengar hundra kronor mer i månaden är.



5 kommentarer:

  1. Hörde det, men hur mycket var det nu som pensionsbromsen drog ner pensionen. Och hur många miljarder var det Göran Persson rånade pensionärerna på. Men det ska glömmas bort för en ynka hundralapp. Vad mer hittar de på? Val nästa år, så något siffertrixande blir det säkert. Säkert är också att pensionärer, ja, hela svenska folket, nåja, det etniskt svenska folket då, de blir lurade, trixade med och mutade med småsmulor. Sen ska vi vara så tacksamma så. Jag är snart nog bland pensionärernas skara och jag avviker kraftigt från den bilden som gärna ges, att pensionärer sitter med ett betalt hus, pengar som gräs och bara är ivägen i samhället. På min himmel finns inga guldkantade moln. Desto fler blygråa orosmoln, mest vad gäller den ekonomiska situationen. Så kommer en sådan som Göran Hägglund och bildlikt talat klappar en mycket orolig grupp lite nedlåtande på axeln och menar att vi ska vara glada över hans och hans gelikars allmosor. Man blir mer skogstokig än vanligt, inte minst när man ser hur det dagligen fullkomligt öses pengar över andra grupper som verkligen inte har bidragit med en enda spänn genom åren.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Skogstokig även jag! Att de kan leva med sig själv??

    SvaraRadera
  3. Göran hägglund kommer att gå till den politiska historiens soptipp nästa år.att få se denna patetiska folkanarr kränka svenska pensionärer genom att hålla dem för dumma.
    tror han att vi har glömt att det var han som höjde högkostnadsskyddet på medicin till 2200 kr och på läkarbesök med 300 kr till 1200 kr!
    Och där står denne lille patetiska riksclown med krokodiltårana rinnande nerför sina av skam rodnande kinder,för de borde de verkligen vara,om han menar sina ord.
    Fy för den lede,skåpa ut fanskapet ur riksdagen sept 14 nästa år.!!! Katinka Glahd

    SvaraRadera
  4. Trångt på den soptippen.

    SvaraRadera
  5. Tänk vad dom lurar oss hela tiden så länge vi är med och betalar till nedmonteringen av vårt land, att dom inte skäms över dessa utspel, tror dom att vi bara är nyttiga idioter som är dumma i huvudet. Nu är jag riktigt trött!

    Kalleman

    SvaraRadera