onsdag 25 september 2013

Bengt Svensson framstår som en stammande, karaktärslös svansviftare bredvid den trovärdige Peter Springare.


Precis som Ask och statsministern.
Hoppas poliskåren inser att de inte kan ha en så ynklig chef.  Han säljer ut hela sin personal på korrekthetens altare. Avgå.



Det enda som riktigt förvånar  mig i det dystraste dagsläget är att Aktuellt gav Springare en sån sällsynt och remarkabel chans till replik.
Mycket mystiskt i dessa tider av medianeuroser och gottande i "Malmöpolisens rasism"längst ner i journalistdyngan. 

 Vad månde detta betyda?



3 kommentarer:

  1. Bengt Svenssons backvarnare gick varm men inte tillräckligt varm. Dessa politiserade "ämbetsmän" är en fara för Sverige då man ryggradsreflexmässigt ber om ursäkt till höger och vänster.

    Jag har svårt att tro att Carl Persson eller Holger Romander skulle stammande stått och bett om ursäkt men så är de väl de sista ämbetsmännen vi sett på denna position.

    Mängden barn i registret är väl ett resultat av de kriminellas och deras sociala nätverks produktivitet? Det är antagligen behändigt att ha många kända adresser i registret därav också mängden.

    Att Springare fick chansen beror väl på att de trodde att han skulle skulle spåra ur. Eller så kanske de också märkt av de nya vindarna?

    Om det föreligger problem med kriminalitet och vissa grupper så ska vi inte sluta spana på dessa grupper, vi får helt enkelt sluta med att importera dem. Det här kriminella syrianska nätverket i Södertälje har väl kostat en halv miljard snart bara i rättegångskostnader?

    SvaraRadera
  2. Ja tänkatt det fortfarande finns mandom ,mod och morska män i detta dårfinkarnas paradis.Till Springare,backa inte nu,stå på Dig och Du kommer att få tusenfalt igen.
    Om Du hamanr i rännstenen så är vi där med Dig.
    "Vi kommer alla att hamna i rännstenen,förr eller senare men förhoppningsvis kommer en del av oss att fortfarande kunna se stjärnorna".Oscar Wilde.
    Katinka Glahd.

    SvaraRadera
  3. Tänk att det skulle komma en Springare, när vi minst anade det!

    SvaraRadera