fredag 13 september 2013

15 år gammal, ännu ett barn, snyftandes under en vit filt- fast rånmördare?


Oisin Cantwell vet allt om hur man utnyttjar en spalt i aftonslasket som demagogi för vedervärdigt korrekt fulömkan. Han är överdängare på just detta, och det vill inte säga lite - på Sveriges extremaste lågvattenblaska. 

Idag hulkar Cantwell om den anklagade, "en späd tonåring", och hennes arma mamma, "en ännu ung kvinna med blekt ansikte, som inte får närvara vid häktningsförhandlingarna." 

Medan den rånmördade mannens vänner beskrivs som "ett gäng unga män - muskulösa, tatuerade överarmar, dyrbara armbandsur." Tatuerade överarmar, dyrbara armbandsur?? Ni hör själv var Cantwell så uppenbart förväntar sig att vår ömmaste medömkan ska förläggas. Inte är det hos de här muskulösa sprättarna.

Brottet, planerat rån och rånmord, tros vara systematiskt, överlagt och gjort i samförstånd mellan två män och de två unga kvinnliga lockbetena, och att alla fyra lämnade offret att dö övergiven i en skogsdunge.

Föräldrar är till för att fostra sina barn, ansvara för dem, värna dem, och guida dem rätt i livet.
När skadan är skedd är det ofta för sent. 

Till evig livssorg för den mördades mor, kanske "ännu ung och blek".


2 kommentarer:

  1. Carina, är det bara texten man är intresserad av så är denna länk bättre: http://unvis.it/www.aftonbladet.se/nyheter/article17467638.ab

    Vad Oisín Cantwell är vet jag ej, men på den yttersta dagen kommer varken irländarna (fädernet) eller britterna (födelseplats) att vilja veta av honom.

    SvaraRadera