söndag 25 augusti 2013

Yes, Fremskrittspartiet, ett steg i absolut rätt riktning.



«Bort med förbud mot vanliga glödlampor, lakritspipor i affärerna, och hörnkylskåp». 

Fremskrittspartiet kastar in en brandfackla i norska valet och vill upphäva 30 förbud.– När du ska införa förbud i ett land bör du tänka igenom ordentligt om förbudet verkligen behövs. Vi måste sluta förbjuda saker som lika gärna kunde vara tillåtna. Det är många förbud som kan synas ge stor effekt, t.ex om du förbjuder bilkörning, så försvinner alla bilolyckor. Vi måste istället värna folkets rätt att välja.


I Sverige är det olagligt att köpa sex men lagligt att sälja. 

4 kommentarer:

  1. Stämmer det verkligen?
    Min hustru kom en gång hem med vad som kallades " sexpack"
    Tror jag.
    Odrickbart svenskt "öl".
    Tom de där kräken som mördade Hammarsköld gör mycket bättre .
    Det enda de kan f.ö.

    Skepparn

    SvaraRadera
  2. Jag tror att i sverige hade det gått utmärkt bra att ta bort bra många fler förbud än trettio stycken. Några nollor till kan man nog sätta efter den siffran. Det går väl bra att ta några nollor från den politiska sfären. Då kommer de till någon nytta i alla fall. Fast å andra sidan, då blir det nog för många nollor. Vi har många onödiga förbud, men så många har vi nog inte.

    Skogis.

    SvaraRadera
  3. Fler än jag som upptäckt hur vår svenska bilpark,tycks bli allt äldre och fordonen allt rostigare!
    Detta har jag upplevt en gång tidigare,för c:a 30/35 år sedan...
    När nu lönerna sänks,och pensionerna minskas men i gengäld allt blir dyrare,inträffar denna situation bland oss pursvenskar..Nu läste jag på TEXT-TV(landets sanna kanal),att närmsta 14 dagarna skall polisen extra kolla mönsterdjupen på däcken,vid sina kontroller..
    Ni som event.känner att era börjar bli slitna,får ge er iväg från landet,liksom jag kommer göra under denna period !Sen får vi se vad nästa överraskning i brottsbekämpandet bli !

    SvaraRadera
  4. Har en bil, Saab 95, årsmodell 2001, köpt för det hemska penningsvärdet 10 000 kr, för ett år sedan. Bilen hade gått mycket, men motorn hade blivit bytt. Ok, sonen körde med bilen fram o tillbaka till jobbet under ett halvt år, men det var bara en bagatell!
    Har nu ett sikte på en likadan bil, men ett par år yngre, för det stabila värdet av kr 5000,- (idag)
    När min dyrare bil lägger av, då tar jag över den billigare.
    Jag fattar inte vad ungdomarna gör. Plötsligt finns det en rallyratt i bilen. Det har jag inte beställd, men skönt ändå. Inte att tala nya säten? Måste banta nu för att komma i skopan. Än så länge får ungdomarna köra mig fram o tillbaka! Ligger skönt i baksätet!

    SvaraRadera