måndag 26 augusti 2013

Äktenskapsannons från Plutten.

Hör upp alla hågade kvinnor - världens chans!

!"Modellbyggande och hockeyspelande mytoman söker flygvärdinna eller annan urping för ett platoniskt förhållande, inledningsvis på distans. Om tycke uppstår, uppskattas det om motparten kan baka 1-2 ggr/vecka och bjuda på bullar. I gengäld fås en närmast total dominans över fjärrkontrollen (gäller ej om LIF spelar) samt att undertecknad står för städningen. Svar skickas till Guds gåva till kvinnosläktet"
/Plutten

10 kommentarer:

  1. Skall väl inte vara en omöjlighet,att finna en kulla för Plutten...Ooommm han nu inte bor i Borlänge,där lär man ju sedan år tillbaka,bytt ut dessa mot andra mer exotiska varelser !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bodde i nämnda stad mellan 83-90. Redan då, före "invasionen", var Borlänge känt som "Dalarnas Chicago". Om jag inte missminner mig så var brott per capita högre än i Malmö. Inget fel på folket men det var väldigt mycket "känsla" av bruksstad. Den närmaste beskrivningen jag kan komma med är stadsskildringen/miljön i Deer Hunter.

      /Plutten

      Radera
  2. Är en medelålders flygvärdinna, rätt sliten av all jetlag, men har inte givit upp på manfolk. Guds gåva och dominans ligger bra till för mig, tillhör själv maranatarörelsen, därför tänder jag extra på just mytomandelen. Hockeyn och byggandet kan du väl vänja dig av med, och hjälpa till i baken istället, förlåt, jag menar baket. Hur går vi vidare?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Se upp nu Plutten ! Ge dig inte in på äventyr som du kommer att ångra i hela ditt återstående liv...
      Tro en gammal räv !Det finns andra yrkesgrupper än f.d. flygvärdinnor.

      Radera
    2. "Anonym"
      Å,nej!
      Bakom(sic!) denna signatur torde dölja sig herr "skogis"
      Har jag månne icke rätt?

      Skepparn

      Radera
    3. Ha-ha, den här gången hade du dock fel.

      Skogis.

      Radera
  3. Bäste anonym. Tack för visat intresse men byggandet och hockeyn dagtingar jag inte på. I synnerhet då jag nyligen köpt en sprillans ny kompositklubba. Jag tror också att du skulle tröttna rejält och det fort på min oförmåga i köket.

    Vänligen
    Plutten

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu blev jag nyfiken på priset,för en sådan klubba.
      Hörde en summa på min TV-kanal,kan den vara riktig ?

      Radera
    2. Män! Ska alltid både ha de godaste kakorna,och samtidigt äta dem.
      Skyll dig själv.

      Radera
  4. Re Lars

    Från 600 -700 och uppåt. Priserna har sjunkit rejält

    Re anonym 10:38

    Inget fel i att vilja ha de godaste kakorna och äta dem. Jag tyckte att överlåtelsen av fjärrkontrollen samt städningen var ett riktigt bra erbjudande.

    /Plutten

    SvaraRadera