onsdag 7 augusti 2013

-Så här gör vi Freddy.

-Vi böjer oss för islamisterna så dom inte bråkar och terroriserar just oss så mycket,  ger alla billions papersloose asyl, och så fängslar vi alla livsfarliga "spioner"på livstid - och du, vi låter inte Putin va med, hihih-hi!

Freddy: yes.....yes.....yes... är vi då BFF? Bara du och jag?! Fast Annie and Romson they think same thing as we two, så can they be with?

 the local nbc

5 kommentarer:

  1. Tänk vilken ära för "vår" älskade diktator,att få sitta på Obamas högra sida."Därifrån igenkommande för att"..som det står i skriften.
    Måhända tilldelas och äras han vid besöket med en välförtjänt medalj.Svenska Flygvapnet deltog ju aktivt vid/för den "Arabiska våren" i Libyen.
    Någon som vet om de två har gemensamma släktgrader,från deras förfäder eller råkar de enbart ha Afrika som gemensamt ursprung ?

    SvaraRadera
  2. Idag ser det ut som enda besöket i Sverige,sker vid överflygningen (på behörig höjd)med "Air Force one!
    Påstås t.o.m. att Obama föredrar Estland före Absurdistan !Undrar varför han i så fall,undviker dåligt sällskap ?

    SvaraRadera
  3. Av en händelse läser jag just nu boken av Mikael Holmberg: "Den dolda alliansen" om Sveriges hemliga samarbete med NATO. I ljuset av det som står i denna bok är det mycket logiskt att Obama bjuder in sig i Sverige i ställer för att möta Putin. Ett bättre sätt att visa Putin långfingret än att i stället hälsa på sin "bästa allierade" finns inte. Och i morse hörde jag i radion några förhoppningsfulla ledarkommentarer om att Reinfeldt ska ta upp avlyssning och övervakning med Obama. Var så säkert att det kommer att diskuteras, dock inte med vinklingen att förbättra integritetsskyddet...

    SvaraRadera
  4. Inget gott kan komma ur detta möte. Om det nu blir av, annat än i mediaSveriges drömvärld.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Läste på en annan blogg en roligt kommentar:
      "Bara han nu inte begär asyl hos oss"!!!

      Radera