fredag 2 augusti 2013

"Rasistiska" Berns pudlar.


PKelitens upprörda folkmassa, bestående av kulturpoliserna och aktiviststyrkorna, har haft tuffa tider i Stockholm idag. 

Varför har de hetsat upp sig idag då?
Jo en vit kvinna har fått spela den kända, svarta varitéartisten Joséphine Baker på Berns.

Ojjjjj.....?

Det är förstås, gäsp, "skamligt och pinsamt", säger nån hysteriker som heter Bana Bisrat. SVT och SR har rapporterat flitigt från denna svenska "rasistchock" på "främlingsfientliga" Berns.


Berns VD Yvonne Sörensen Björud möter uppståndelsen med "krismöte", den klassiska ramsan  by the Swedish mångkulturella book och sitter vackert:
-"Jag är ledsen över att människor känner sig kränkta över det vi har gjort och förstår att människor har blivit upprörda. Vi har hanterat det här helt fel. Jag ber alla om ursäkt." 

Då kan vi lugnt leva vidare tills nästa gång de neurotiska vänsternissarna har hittat nåt nytt under luppen.

svt

5 kommentarer:

  1. Om du sätter dig in i vilka som blivit upprörda så ar det, med all rätta, kulturföreningen Tryck som jobbar för de afrosvenska kulturarbetarna. Det är alltså inte "kulturpoliser och aktiviststyrkor" som protesterat.

    SvaraRadera
  2. Same shit.
    De dödade, utrensade och bestialiskt drabbade under apartheid, borde bes om förlåtelse för larvet som svenska vänsternissar och überkränkta skändar dem med.

    SvaraRadera
  3. Joséphine Baker lär ha varit till hälften vit. Det är lättare att färga en vit än att bleka en svart. Se bara hur det gick för Michael Jackson.

    SvaraRadera
  4. Nu talar du faktum, Argus, sånt biter inte på de inbillade kränkta.

    SvaraRadera
  5. Sverige har sedan länge dragit ett löjets skimmer över sig..jorden runt.
    När man tror att botten är nådd,visar det sig att man kan gräva sig än djupare ner.
    Fördumningen av folket,(i alla avseenden)har i varje fall lyckats !

    SvaraRadera