fredag 2 augusti 2013

I UK gör de åtminstone nåt mot laglösheten.



I UK sliter Cameronregeringen faktiskt relativt hårt med effekterna av Labours etniska utrensning av britter. Idag gjordes raider på flera engelska orter, och engelsk polis grep och arresterade 140 illegala invandrare, eller paperloose som det heter i Sverige. 

Och då kommer Labour, som inte har mycket känsla kvar i sina gamla fingertoppar, och anklagar regeringen för att de riktar in sig på "färgade människor".

 Och. 

 Read my lips, Labour, detta har inget med ras att göra. En illegal är en illegal är en illegal.


5 kommentarer:

  1. Cameron hade gjort nada om inte Nigel Farage, UKIP och majoriteten av brittiska folket hade flåsat honom i nacken. Omvändelse under galgen kallas det fast det är mycket bättre än Kinderägget vi har som regeringschef. Ljus utanpå, mörk inuti och full med överraskningar.

    SvaraRadera
  2. Du glömde att skriva "och rutten" efter mörk.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det finns så många fler negativa omdömen att skriva men ett Kinderägg är tre saker i ett.

      Radera
  3. Olli, för min egen skull "glömmer" jag mycket......
    Du har så rätt Argus, och tack för den trötta kvällens glada fniss - Kinderägg... Den var glimrande! Nivean kan gå och lägga si,g här snackar vi liknelser genialiskt mitt i prick!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Jag vet inte var det kom ifrån, plötsligt fanns den bara där och stämmer dessutom. Fnissade faktiskt själv också.

      Nivea tycker jag stämmer på pricken; fet och dryg. Så mycket elände detta förvuxna ego ställt till med, alternativt låtit bli att åtgärda ser jag inget fel i att försöka punktera ballongen.

      Radera