onsdag 28 augusti 2013

Känslan efter skadeståndet till Mariannelunds afghanske handtrallare, och orättvisan, är förlamande.

Den afghanske mannen frikändes fast han deltog i Sveriges grövsta gruppvåldtäkt någonsin, och onanerade intill kvinnans ansikte medan de andra 7 våldförde sig på henne. 

På grund av en miss från åklagarens sida frikändes mannen helt, och tilldöms nu ett skadestånd på 130.000 kronor för den tid han satt häktad. 

Och signalerna till mannen från det svenska rättsväsendet??? - "Du behöver inte fatta nånting av vårt språk, seder och kultur, men du får en förmögenhet du aldrig sett maken till, för att du skändade och förstörde livet för en värnlös kvinna."

 Namnge åklagaren och låt honom betala.

Med dessa perverterade ociviliserade maniacs  förstår jag för första gången i mitt liv varför kvinnor väljer att gå omkring som soppåsar.

9 kommentarer:

  1. Det är inte lätt att ge uttryck för vad man känner inför den svenska rättvisans tillämpning. Inte utan att uttrycka sej på ett sätt som verkligen inte lämpar sej i vare sej i offentlig skrift eller tal. Det känns som om rättvisans utövare helt har lämnat dess mening bakom sej och nu mest missbrukar lagens bokstav å det grövsta. Jag har på senare tid helt tappat respekten för lagens tillämpning i de flesta fall. Nu håller jag mej till sunt förnuft och respekterar de få lagar och förordningar som krävs för att samhället ska fungera och i detta visar jag respekt för de människor som förtjänar det. De människorna och grupperingarna blir allt färre, tråkigt nog.Jurister och domstolsväsende är snart på samma låga nivå som traditionell media och dess journalister. Verkligen illa för ett land som ger sken av att vara ett rättssamhälle.

    Skogis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad händer med ett land där människor tappat respekten för rättsväsendet?

      Radera
  2. Det värsta är, att ingen frågar oss skattebetalare, som i slutändan får betala dessa fantasisummor, om vi vill det!
    Eller, hör nu, är det inte så, att om svensken tilldöms skadestånd, då finns inga pengar, eller att summan minskas till hälften från det redan låga beloppet?
    Vill veta vad tjejen fick för skadestånd?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Med risk för blodstörtning, ja jag vill veta.

      Radera
  3. Varför åtalas inte åklagaren för ett grovt tjänstefel?
    Det kan väl inte vara så, att när svenska folket betalar hans och försvarsadvokaternas multumlöner, då kvittar det eller?
    Det har kommit fram sistone många friande domar angående utländska förövare, på grund av åklagarfel.

    SvaraRadera
  4. Vart vänder man sig med en sån rimlig fråga? Måste undersökas. Fast den typen av frågor har jag bittert lärt mig hamnar raskt i papperskorgen.

    SvaraRadera
  5. känslan av Exil i sitt eget land växer med varje förnufts och rättsvidrig händelse.Förtroendet för myndigheterna kan snart inte bli lägre,, vad fan är man ute efter? Att allt störtar samman i Anarki så diktatur och polisstat kan införas ?

    Norrlandsfan,,

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo så verkar det vara..."Vår Justizieminister Ask besökte igår några lantbrukare,som sedan tre år tillbaka tvingas nattpatrullera i hela socknen..
      Orsaken dieselstölder i stor omfattning.
      Ask menade på att det var polisens sak,att se till att sådant inte sker ! M.a.o. vill hon tydligen placera en lokal polisman vid varje bondgård i Skåne.Denne skall vakta dieseltanken...

      Radera
  6. Ask är ett träd i skogen. Där fungerar det bra.

    SvaraRadera