lördag 10 augusti 2013

Härmed utfärdas ny röd varning för smygEU-seringen!


Den sista spiken i våra fria länders kista:
Vi stämplas med EUflaggan från vaggan till graven, Bryssel byter ut den brittiska flaggan mot euro-logon på födelsebevis, äktenskaps- och dödscertifikat - mot ministrarnas vilja. Inom tre år ska EU ha bytt ut "brittisk" mot "EUmedborgare".

Dags att vakna innan de onda Cecilia Malmströmmarna har intagit alla våra länder.



daily mail

6 kommentarer:

  1. En vacker dag inser de att de gått för långt när högafflarna, tjäran och fjädrarna kommer fram.

    SvaraRadera
  2. Det jag spontant undrade över är att det infördes mot ministrarnas vilja. Om det är så att EU redan bestämmer över de olika ländernas regeringar nere på blankett/certifikatnivå, då är det långt gånget. Man hade ju förhoppningen att allt i den vägen skulle godkännas av de olika ländernas regeringar. I sverige godkänns allt av princip. Dessutom dras det ofta ytterligare ett varv för att få en klapp på axeln av storebror. Vad gäller Cecilia Malmström/malmströmmarna så undrar jag om de inte behöver någon slags diagnos. Sans och förnuft saknas definitivt.Jag undrar, är det en särskild sorts människor som blir politiker i traditionell mening. Eller blir de så indoktrinerade på vägen att de så fullständigt tappar kontakten med vanligt folks verklighet. Visst, jag har väl i mångas ögon en naiv och romantiserad bild av hur det skulle vara. Men kan inte förstå att det ska behöva vara som det är just nu. Bra är det inte, förutom för en liten elit som styr och ställer som de vill och skrattar bakom vår rygg åt det dumma och sovande folket. Borde man inte försöka ändra på det?

    Skogis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det känns som våra länders regeringar har devalverat sig till springsjasar.

      Radera
  3. Ja,nu är hög tid att vakna svenska folk.
    Akopalypsens fyra ryttare är på väg upp över horisonten.
    Och i Bryssel sitter megäran och folkförräderskan Cecilia Malmström och applåderar de europeiska folkens undergång.
    Denna hydra som är ett typiskt exempel på att all makt korrumperar och är det stora ekonomiska fördelar med detta kan man som politiker driva på vanvettet hur långt som helst,bara det klirrar till i den egna kassan!
    Har den här människan inga som helst skrupler för att fotsätta som hon gör?Har hon inga egna barn? Eller har hon sett om sitt hus enom att ordna fri lejd för dessa när det vidriga sveket mot sitt eget folk ,är genomfört till punkt och pricka.
    Fy fasen för denna överlöperska.
    Svenskar vakna och tänk på dessa följande ord.
    "Ingenting är ovärdigare ett kulturfolk än att utan att göra motstånd,låta sig regeras av en ansvarslös och åt dunkla drifter hemfallen härskarklick."okänd filosof(för undertecknad).
    Katinka Glahd.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Malmström är helt hjärntvättad, solklart.

      Radera