torsdag 15 augusti 2013

C-ekretesstämplad stöld av skattemedel.


Centerpartiets internationella stiftelse har polisanmält sig själv för misstanke om brott. Det gäller 3,2 miljoner skattekronor som försvunnit i samband med partiets fleråriga biståndsprojekt i Irak.
Demokratisatsningen (!) i Irak sköttes bland annat av nuvarande riksdagsledamoten Abir Al-Sahlani.

Frågan är varför inte misstankarna om det som skett har redovisats öppet?
– "Det fanns förundersökningssekretess på detta och vi har inte sett någon anledning. Det viktigaste var att vi fick svar på de frågor och de felaktigheter vi sett och att vi fick svar på det." 

Här håller jag definitivt inte med. Det viktigaste är att varenda öre betalas tillbaka. 

Och att Centertjuvarna inser och erkänner att inte ens om de snor miljarder från svenska skattemedel, så kommer de att kunna åstadkomma ens en strimma demokrati i Irak.

4 kommentarer:

  1. Snömos, förundersökningssekretess är väl något som de lärt sig på en mediahanteringskurs. Att de fått en oren revisionsberättelse i hantering av offentliga medel kan aldrig vara sekretessbelagt.

    Centerpartiet är dessutom Sveriges rikaste parti då de hade vett eller tur att sälja tidningarna innan svenskarna fattade hur mycket skit som står i dem.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tänk att människor med ansvarsfulla arbeten får ljuga så - och komma undan med det!

      Radera
  2. Är det bara SD-politikerna som är ärliga? Alla andra partier verkar ha fingrarna i syltburken. Men det är kanske så det är tänkt att det skall vara i Reinfeldtistan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det händer nåt obegripligt och avskyvärt med dem när de har hittat nyckeln till skattepengarna.

      Radera