söndag 28 juli 2013

VÄGRA JOBBA PÅ CAREMA. BOJKOTT!!

Minns ni den glada entusiastiske kvinnan på äldrevården, som fått reprimand av Carema för att hon är glad, kärleksfull och mänsklig?

Fick inside i en kommentar, vilket gör mig säker på att denna livsglada kvinna måste byta arbetsgivare. NU:Anonym2013-07-27 16:47
-"Känner personen som blivit anmäld. Hon är verkligen en superbra person som ger mycket av sig själv. Bryr sig om de boenden och pratar med dem som de vore hennes farmor eller farfar.Det finns mycket som inte kommit med i tidningen om hur denna person engagerar sig långt utöver vad lönen kräver av henne.Naturligtvis vill Carema ha robotor som kanske kan prata om döden etc. Väldigt bra formulerat av dig.Fy för sådan vårdpersonal som Carema vill ha som inte engagerar sig och ser människan. Många har inga anhöriga på orten och då är personalen väldigt viktiga för dem. De väntar med glädje på när den personalen är på jobbet igen.Så får man inte vara enligt Caremafilosofin, utan man skall betrakta dem som kollin som inte har några egna tankar och känslor. Jag berömmer dig som har fångat upp den lilla människan som gör för mycket i vården. Carema är ju mest vana vid de som gör för lite och misssköter sig."


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar