tisdag 16 juli 2013

Tyskland hemligstämplar rapport om massinvandringshelvetet - för medborgarnas sämsta.


Nyheterna i Tyskland läcker nu en hemligstämplad rapport om de ointegrerade samhällena i Tyskland, som är under massiv inströmning av rumänska och bulgariska ekonomiska flyktingar. Och varnar för inbördes störningar och oroligheter om inte syndafloden täpps igen. CSUs inrikessakkunnige i Bayern, Stephen Mayer uttalar sig :

 -" Missbruket av Tysklands sociala välfärdssystem
under den fria rörlighetens täckmantel i EU, måste stoppas".

  Den hemliga rapporten varnar explicit för konsekvenserna på den freden i landet, det extrema förfallet i de illegala sovstäder med rivningsfastigheter där det ofta bor 20 personer i ett rum, vanvård och förstörda trädgårdar, sanitära olägenheter, och störande högljudda folksamlingar på småtimmarna. Rapporten beskriver också kaoset i skolorna där inga barn talar tyska. Kriminaliteten stiger som raketer i nykomlingarnas områden - speciellt prostutition.

EU håller på att skapa ett tredje världsgetto, och är en skam för alla de som stred och fortfarande strider för att upprätthålla civilisation, fred och frihet. 

 Vad betyder tolerans? Ett vackert ord för att låta människor våldta dig och ditt land - och få betalt för det.

11 kommentarer:

  1. Tyskland är på sina platser värre än Sverige..
    Framför allt är det de större städerna som får bära bördan.För mig oförklarligt hur ett land som Tyskland,sedan c:a 25 års tid kan gå under som en gråsten i vatten !!
    Började märka förändringen redan när muren föll i 1989.På kort tid steg kriminaliteten och den gröna Oas som V-Berlin tidigare varit,blev nu ett eldorado för all form av skumma invandrare.
    I dag är tysk radio o.Tv nästan att jämföra med Sveriges.
    ZDF har som vänsterkanal endast reportage om socialismens förträfflighet.Lokala BRB i Berlin,låter sällan eller aldrig någon "icke korrekt" uttala sig längre...Så fort har det alltså gått från att ha varit en föregångare, till att bli en mottagningsnation för allsköns blandning !
    Men det kan ju även vi i Sverige,på nära håll konstatera vad som inträffar,när vår egna befolkning bytes ut mot 3:e världens.

    SvaraRadera
  2. Det här är en gemensam komplott av de politiker som regerade då. Märkligt nog begriper inte somliga av deras nickedockor till efterföljare att det brakat helt åt fanders.

    SvaraRadera
  3. Javisst. Romerna skulle mycket väl kunna åka hem till Rumänien där de som vi alla vet har det väldigt bra. Det är helt uppenbart att de bara lever i total misär i Tyskland för att jävlas med tyskarna. Det vet man ju hur zigenare är, de får en kick av att frysa, svälta och prostituera sig bara för att de vet att vi vita, hederliga EU-medborgare tar så illa vid oss av det.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Var och en får ju ha sin egen uppfattning,om zigenarnas folkvandring.
      Du har din "korrekta" syn att vi andra,genom vårt arbete och slit,skall bli utnyttjade av dessa parasiter !!
      Själv har jag en motsatt mening !!

      Radera
    2. anonym, du gör det så lätt för dig, om alla andra människor i hela världen bara tog hänsyn och omfamnade zigenarna, så skulle de alla genast sluta flacka omkring i husvagnar, supa stjäla, bedra, umgås i klaner, slåss mot varandra, och genast anpassa sig efter gängse normer..........

      Radera
    3. För det första vill jag påminna dig, C-F, att Lars kommentar ovan benämner en hel folkgrupp som parasiter vilket torde falla under paragrafen om hets mot folkgrupp vilket du kan hållas ansvarig för eftersom det är din blogg. Bara så du vet.

      Artikeln i Daily Mail avhandlar egentligen inte mer än de problem som normalt uppstår när en mycket stor grupp människor tar sig från ett land till ett annat på en gång. Att överbefolkade områden blir skräpiga och lyhörda är en normal konsekvens av just överbefolkning. Jag har bott i den typen av bostadsområden under större delen av mitt vuxna liv så anklagelser om att vara en verklighetsfrånvänd södermalmshipster undanbedes vänligast.

      Å andra sidan tyder det på att invandrarna knappast lever lyxliv på skattebetalarnas bekostnad. Att det blir kaos i skolan när ungarna inte kan tyska är väldigt jobbigt för barnen och lärarna men i det stora hela är det oerhört positivt. Det betyder ju att barnen faktiaskt går till skolan. Annars hade de inte kunnat ställa till med så mycket kaos just där. Alltså ett klart tecken på att deras föräldrar är motiverade att bryta isoleringen från majoritetssamhället.

      I Rumänien får romska barn ofta inte gå i skolan alls eller så sätts de i skolor för utvecklingsstörda. För romerna som bodde bland kanyler och psykossjuka på Meros camping för ett par år sedan var det huvudargumentet för att ha komma till Sverige. Trots den totala misär de boddde i så var det värt det eftersom deras ungar fick gå i skolan här.

      Det finns inga konkreta bevis för bidragsfusk i artikeln. Som EU-medborgare har romerna rätt till samma bidrag som alla andra i samma land. Bara det faktum att de uppbär själva bidragen är inte bidragsfusk så länge de är kvar i Tyskland.

      Vi kan lugnt utgå från att prostitutionen som omtalas i artikeln är av det mindre frivilliga slaget. Det är förskräckligt men det skulle inte vara så om det inte fanns män i närområdet som var villiga att hålla i gång den typen av verksamhet för att betala för den. Som man ropar i skogen får man svar.

      Jag förnekade på intet sätt i mitt förra inlägg att det skulle finnas självdestruktiva kulturmönster bland vissa romska grupper i Europa. Tvärt om, just deras överlevnadsstrategi torde vara en av de klart sämre som den här kontinenten har sett. Situationen talar ju så att säga för sig själv. Ska det mönstret någonsin brytas så måste majoritetssamhället erbjuda ett rimligt alternativ för de som faktiskt vill bygga upp en mer konstruktiv livsstil. Till exempel att stötta människor som är beredda att lämna sina hemländer för att deras ungar ska få lära sig läsa och slippa stämplas som utvecklingsstörda enbart pga etnisk tillhörighet.

      Den här artikeln gör däremot inga som helst försök att ge en nyanserad bild av problemet utan försöker enbart skrämmas. Annars skulle de t ex kunnat peka ut det positiva i att romska ungar faktiskt försöker utbilda sig. Jag var sarkastisk eftersom dina uttryckssätt i ditt inlägg var totalt befängda. Du skriver att Europeiska länder våldtas av människor som slänger skräp på sina egna gårdar och står i högljudda klungor och gestikulerar fram till småtimmarna på natten, det är löjligt. Att i det ljuset kalla mig ensidig är att kansta sten i glashus.

      Du har en nära anhörig som är utbildad för att delta i fredsbevarande insatser. Han måste rimligtvis ha en ganska gedigen övning i att se saker från olika synvinklar. Hur vore det om du satte dig ner en regnig dag med honom och lät honom ge sin analys av läget? Hur skulle han relatera till de här människorna om han skulle vakta ett bostadsområde där de bodde i stället för en bit af Afghanistan? Du har en resturs de flesta av oss saknar, använd den.

      Radera
    4. Efter att ha läst din senaste kommentar inser nog de flesta,att du tycks leva i en form av vakuum...såvida du inte tillhör en av familjen Taikon.
      Kanske är det just människor med din livssyn,som i slutändan utrotar våra förfäders möda,att skapa oss efterföljare en dräglig civilisation ?
      En mer främmande bild av detta samhällsproblem med zigenarna,som har pågått i Sverige i snart 500 år publiceras inte ens i PK-organen !!
      Slutligen,tycker du att ordet "parasit" inte hör samman med denna folkgrupp...Blunda eller byt ut ordet mot ditt lämpliga vänstervokabulär !!

      Radera
    5. 1. I min blogg skriver jag uttryckligen att jag inte ansvarar för kommentarer, men uppskattar mycket ett rent språk.
      2. Jag har bytt namn på min blogg, och önskar inte dra in andra än Björn, hundarna och outpekade familjemedlemmar i min egen bloggvärld. Tacksam för respekt.
      3. "Ska det mönstret någonsin brytas så måste majoritetssamhället erbjuda ett rimligt alternativ för de som faktiskt vill bygga upp en mer konstruktiv livsstil." skriver du. Vilket på ett förträffligt sätt beskriver skillnaden i ditt och mitt olika tankesätt.
      Anonym, du tillhör den stora majoritet som befriar människor från egen kraft, som tror att om man bara ger dem förlamande försörjning och en kravlös tillvaro så blir allting hootsie-tootise.
      Själv har jag en obändig tro på människans inre överlevnadskraft. Att komma till ett land som är tydligt med vad som krävs för att bli välkomnad med öppna armar, bidra och vara lojal, är i min värld en bättre väg.

      Radera
  4. Men Självklart. Att tycka att det är positivt att ungar ur en minoritetsgrupp går i skolan är en synnerligen samhällsförstörande attityd. Det vet ju alla att läskunnighet bland icke-vita är en av de huvudsakliga anledningarna till båda Karthagos förstörelse och romarrikets fall.

    Vad jag tycker om romer är helt irrelevant. Enligt Sveriges Rikes lag är det förbjudet att fälla den typen av yttranden du gjorde i offentligheten. Den här bloggen, som C-F har ansvar för, kan räknas som en del av denna offentlighet. Det var inte jag som skrev den lagen, jag påminner bara om att den existerar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för din upplysning..
      Men jag tillhör den generation som i skolan sjöng om "Niggers i Negerland" o.s.v.Personligen har jag också som barn upplevt den tid då detta resande patrask som du nämner "rommare",åkte runt i bygderna och stal höns..
      Redan på den tiden hade dessa zigenare ett mycket dåligt rykte,som knappast har förändrats,till det bättre med åren.Att er generation aldrig upplevt verkligheten på nära håll,kan du tacka de styrande svenskar,som daltat bort är yngre och befolkningen sedan 60/70-talet..Era moderna och omskrivna uttryck för verklighet,imponerar inte hellre på oss äldre.
      Det sista kan jag försäkra dig,med eller utan dina påstådda lagar !!För mig får du gärna krypa i smeten med plåster för munnen.
      Lebe Wohl...

      Radera
    2. Anonym:
      Då du tydligen tillhör den alltmer krympande skaran av PK-organens läsare,vill jag gärna göra dig uppmärksam på,följande fakta som här censureras bort.
      I Tyskland som Carinas inlägg i stort handlar om har enbart sedan årskiftet p,g,a dina "rommare",
      DB (motsvarar vårt SJ) åsamkats skador motsvarande c:a 5 miljoner SEK,förutom alla resandes personliga kostnader och förtret.
      Orsaken är kabelstölder som till del består av koppar.Just metaller är det som dessa dina skyddslingar numera specialiserats sig på.
      Hade svensk press varit lika öppen och ärlig som tyska,hade du kunnat läsa om liknande händelser i Sverige.Här ryggar dessa zigenare inte hellre för att skända våra kyrkogårdar.I Skåne upplever vi sedan en tid tillbaka sådana dåd,senast i natt var man verksamma i mittskåne.Här stjäls åskledare och koppartak från kyrkorna...
      Brott som du tydligen är saligt ovetande om..

      Radera