fredag 19 juli 2013

Skadeglädje, jag erkänner.

Vinsten för den svenska delen av mediekoncernen Schibsted nästan halverades under andra kvartalet, jämfört med motsvarande period 2012. 

 - Manipulationsorganet Aftonbladets resultat sjönk till 55 miljoner kronor, från 98 miljoner kronor ett år tidigare.

3 kommentarer:

  1. Kan de bara inse orsak och verkan. Kanske de gör också, men troligen skyller man på att allt fler läser nätversionen och att lösningen blir att avgiftsbelägga den. Det är nog en fåfäng förhoppning att de skulle börja med ärlig journalistik och att beskriva den verklighet vi lever i för att vinna tillbaks sina läsare. Då kunde var och en själv ta ställning efter de fakta man får presenterad. Idag är ärlighet en riktig raritet, närmast en obefintlig företeelse vad gäller nyheter och info av betydelse. Allt är filtrerat och bearbetat för att "skydda" oss från verkligheten. Låt PK-blaskorna/media gå i graven och förhoppningsvis att nya riktiga tidningar och övrig media gör sitt jobb som det är tänkt att vara. En utopi, visst, men hoppas kan man ju.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. När man inte VILL se, är det mycket svårt. Och lätt att skylla på väder och vind.

    SvaraRadera
  3. De huvudansvarigas fackblad, tidningen Journalisten har haft ett antal artiklar om misstroendet mot yrkeskåren. Minst tre artiklar den senaste tiden från olika länder dessutom. ALLA artiklar har varit kommenterbara.
    ETT svar har inkommit från nån ut kåren.. Ett enda svar..
    Om jag ansåg min yrkeskår orättmätigt påhoppad skulle jag reagera, här gör ingen det?
    Är man så stolt över att ständigt kämpa om sistaplatsen på människors förtroendelista??

    SvaraRadera