fredag 19 juli 2013

Obama gör en Reinfeldt.


Obama om den friande domen för Zimmerman:-"Det kunde ha varit jag!" 

Obama talar ut om mordet på den färgade Trayvon Martin-fallet:-"Svarta Amerikaner känner smärta i Trayvon Martin-fallet.

Är det inte grymt tragiskt när landets ledare bestämmer sig för att öka rasspänningarna, istället föratt hålla käften och låta juristerna göra sitt jobb.

6 kommentarer:

  1. Trodde också att sådana uttalanden,var en form av grodor tills jag fick kännedom,om att det finns en hel stab till hans förfogande.
    Dessa sitter och utvärderar bl.a de data,som NSA och liknande läser ut ur människornas olika profiler.Uppgifterna hämtas på Facebook,Skype m.fl.Därför vet man exakt,vad som är riktigt att för dagen föra fram sett ur ren PR-synpunkt..för deras del.I vår moderna Dataålder finns inga hemligheter längre !!

    SvaraRadera
  2. Research för att anpassa politiken?? Jag kräks.

    SvaraRadera
  3. Akta dig Carina...I programmet jag tittade på framkom att de större Livsmedelskedjorna använder samma metod.
    I USA är detta system redan så utbrett (genom data från kontokorten)att man t.o.m.har sänt ut gratulationskort till blivande mödrar,innan familjen själv vet om det hela...Kusligt med sanning om vad man idag kan läsa ut om oss alla.Vår personliga integritet över privatliv och vanor,finns lagrat i USA ! Det grymma är att Sverige lär vara en av de ledande nationerna, tillsammans med Kanada,New Zeeland,Australien och GB som hjälps åt att samla in det hela !!

    SvaraRadera
  4. O käre tid. Hur kan någon vara så bestialiskt infernalisk och krypa människor under huden såhär. Sjukt är bara förnamnet. Och jag vill inte vara med.

    SvaraRadera
  5. Rätt obegåvat eftersom han inte kan ställa upp för omval

    SvaraRadera
  6. Carina:
    Vi får vara med om vi vill eller ej..
    Det räcker du har din mobiltelefon ansluten,så vet man exakt var du befinner dig,Dagsrytm och dina vanor !!Tror att det finns enorma mängder data samlat,kring dig och kanske även av mig.
    Våra bankkonton,inköpsvanor,vistelseorter och vilka intressen vi har,är tydligen för dem oerhört intressant.
    1984 och Atomium är sedan länge passè,vi är idag glasmänniskor i datatiden.

    SvaraRadera