torsdag 4 juli 2013

När mångkulturen står Landskrona upp i halsen.

När politikerna fyllde dyra och  tomma lägenheter med invandrare för att få statlig ersättning, tvingades alla älska mångkultur och invandrare. Annars var vi - ett, två, tre: RASISTER.

Landskrona är nu efter MK en laglös stad, att gå ut med soporna eller gå till bussen är förenat med veritabla hot och allmän livsfara.

Så nu har Landskrona anställt en VD för nybildade Stadsutvecklingsbolaget som får 100 000 kronor i månaden för att hejda inflyttningen av socialbidragstagare till Landskrona.
Lönen gör Christian Alexandersson till den högst betalda vd:n för ett kommunalt bolag i Landskrona. Han får också välja en tjänstebil för 534 000 kronor. Förhoppningen är nu att Alexandersson ska göra sig förtjänt av varenda krona för att stoppa fler bidragstagare lilla Kosovo. Tjänstebilen för 534 000 kronor kan då komma till stor hjälp och nytta, eeehhhh.....

Först öppna famnen - sen kommer verkligheten i fatt, då blir det njetski. Vilka grisar dom är, politikerna. 

Landskrona borde allvarligt stå som varnande monument och skampåle över svenska politikers inkompetens och svek mot sina medborgare.

7 kommentarer:

  1. Man saknar egentligen inte ord vad gäller att kommentera det som beskrivs ovan... men de vill jag inte sätta på pränt. Men, är det inte hela sverige som med fördel kan beskrivas som ovan? Ja, större delen av västvärlden går det att känna igen i detta Landskrona? De dimhöljda rondellernas stad.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Ja,folkförräderiet mot oss framstår i all sin vidrighet som oförlåtligt.
    Vi ser för varje dag hur vår frihet och rätten till åsiktsfrihet blir allt mer beskuren.
    Att ta in et nytt frälse som fysikaliskt sett är här men som mentalt fortfarande är kvar i sina hemländer, i deras kulturer,med dess värderingar och medeltida seder och lagar-kan bara leda till undergång för den svenska folkstammen.
    Men man förstår nu att detta var meningen med det hela.
    Men man undrar varför?Vad var det för fel att vi var ett något så när homogent folk som hade ett tryggt samhälle med en gemensam inarbetad välfärd,varav vi med våra biståndspengar kunde bidraga med hjälp i nöd till utsatta människor på plats i deras hemländer?
    Vad är det för fel på oss som inte prostesterar starkare mot detta svek?
    Jag har funderat över detta i 1000-tals nätter men jag kommer inte fram till något svar.Inget stämmer längre överens med min förtvivlan äver vad som händer i vårt land
    Det monokulturella,islamistiska enväldes samhället flyttar för varje dag fram sina positioner och den sk,övereliten jublar över detta i sina förmörkade sinnen.
    De kommer en dag att vakna upp ur dvalan och finna att det är alldeles för sent att ändra den förarlösa båtens framfart över ett,svart hotande hav.
    Och som sagt var och skrivet är,vi blev aldrig tillfrågade om detta!
    Katinka Glahd.

    SvaraRadera
  3. Egentligen ganska enkelt, dessa personer har fått uppehållstillstånd i Sverige på grund av uppgivna flyktingskäl. Nu när USA, EU och FN har stulit Kosovo från serberna kan vi utan problem repatriera dem.

    Problem solved.

    Har de problem med att bli av med tjänstebilen så kan jag åta mig att använda den under leasingperioden mot en ersättning som är något lägre än den som Christian Alexandersson skulle få.

    SvaraRadera
  4. Som en stolt Landskronabo en gång uttryckte det hela,när han visade sina gäster från inlandet Öresund..
    "Oooohhh så möd vann",sa Osbybo`n..
    Svaret kom direkt från landskroniten:"Ja,oh ändå e de bara de övesta du kan se"

    SvaraRadera
  5. Undrar hur många vi är här i landet som, faktiskt, sitter och är GLADA över att få lämna in innan hela skiten faller ner över landet. DET är inte riktigt klokt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Just den kommentaren hör man ofta nog... och det är verkligen inte riktigt klokt. Fullständigt barockt. Men regeringen och en och annan professor blir väl glada.

      Skogis.

      Radera
  6. Sjukt galet., när själva livet är en så kärt - att önska döden innan det politiska moraset drabbar och slår hårt. Men vi är många.

    SvaraRadera