onsdag 10 juli 2013

Chilla ner, Ehsan Fadakar.


    
Det finns ett nytt mångkulturellt alibi, som börjar plita på aftonblasket. 
Man har testat förut med t.ex antisemiten Gina Derawi. Fast. Hon kom på att man måste ha nåt att skriva om i en krönika. Så det var ett tag sen.

Den nye  Don Quijote heter Ehsan Fadakar, ny chef alltså på blaskets "sociala medier", givetvis direkt headhuntad från jobbet som chefredaktör för antivita vänstermegafonen Nyheter 24. 

Nåväl, han har också hakat upp sig. För honom är etnicitet så viktigt, så fast att wikipedia skriver om honom att han är"en svensk journalist", så måste allt som trillar ur hans underlägsna gap vara en attack på svenskar. Och en hyllning till allt som är ickesvenskt. Man riktigt ser framför sig en liten späd komplexfylld tott som vill vråla att min pappa är mycket starkare än din. 

Vi svenskar är för rika, för gnälliga, för etablerade, för framgånsrika och vi vill gu´bevars att nyinflyttade ska assimileras.  Det är förstås stroppigt av oss. Eftersom  Ehsan Fadakar anser sig och olika så mycket bättre och för så mycket mer.

Ehsan Fadakar visar i sitt eviga jämmer att han inte förstått. Han borde ta ett långt snack med alla de arbetskraftsinvandrare som kom till Sverige på 70talet, och lyssna noga på hur italienare, jugoslaver, chilenare m.fl lyckades bli goda och jämlika svenskälskande demokrater, samtidigt som de behöll sin nationella stolthet. 

Inget av det hat, den avundsjuka och besatta missunnsamheten som Ehsan Fadakar och hans antivita kamrater hyser mor värdnationens medborgare existerade då. Vilket gjorde alla solidariska och jämbördiga.



Och det - Ehsan Fadakar - är ingen skitfråga.



3 kommentarer:

  1. Svenskar håller käften och gör rätt för sig. Detta ligger helt utanför dessa illitterata "husnegrers" referensram och därmed publiceras deras bristande kulturkompetens, nu och då, bl.a i AB. Frågan är om det ens är värt att bemöta?/Länsmansdjäveln

    SvaraRadera
  2. Jag är en idiotisk duracellkanin - ger aldrig upp.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej Carina-Fina du skall aldrig ge upp. Du är dagens behållning. Jag tänkte på Stenmarks odödliga citat:" Det är inte lönt att förklara för dem som inget begriper". E Fadakar et con har inte en susning m a p de ämnen de skriver om. Jag börjar misstänka att de alfabetiserats på Södertörns högskola, där det inte krävs något intellekt./Länsmansdjäveln

      Radera