fredag 7 juni 2013

The Cronut - precis vad hela världen väntat på.


«The Cronut» - USAs nye bak-sensation!
Vad får du om du blandar en luftig croissant med en saftig amerikansk doughnut? Jo du får världens nu mest eftertraktade sötsak.
Glöm cup cakes och makroner! New York-konditorer har skapt hysteri i storstaden med den nya baksensationen.
Den lilla godbiten är en hybrid av croissant och doughnut, och det tog två månader med över 10 olika receptsvarianter för att få till perfektionen.

5 kommentarer:

  1. I all hast
    Varken hustrun eller jag önskar receptet...
    Djävligt mycket mygg här i Sverige...

    Skepparn

    SvaraRadera
  2. Long Time!
    Man kan äta många Cronuts och hamna i paltkoma, så märker man inte myggen. Hit har de inte kommit ännu. Inte välkomna för den delen.

    SvaraRadera
  3. ...och kaloriinnehållet är?

    SvaraRadera
  4. Det verkar inte vara någon fyllning i dem, typ sylt eller äppelmos.

    Hur som helst, när vi ändå pratar godsaker. Är man sockertorsk, om man som jag, regelbundet surfar på olika godistillverkares hemsidor?

    /Plutten

    SvaraRadera
  5. Plutten nog är du en stor sockertorsk, men ingen fara antar jag, så länge man lirar hårt i rinken.

    SvaraRadera