fredag 7 juni 2013

Det mångkulturella inbördeskriget nära i Storbritannien.


Sex muslimska extremister erkände på torsdagen att de planerat attackera en högerextremistisk demonstration i Storbritannien med hemmagjorda bomber, skjutvapen, knivar och en machete.
– Det råder inget tvivel om att en våldsam attack av det slag som planerats skulle ha lett till hämndaktioner från den tänkta måltavlan, och med högsta sannolikhet lett till vedergällningar och en spiral av våld och terror, sade åklagaren Bobbie Cheema under rättegången i torsdags.
I ett uttalande, som skulle postats efter det genomförda attentatet, skriver gärningsmännen att de hämnats på ”Allahs fiender” – ”English Drunkards League” (fritt översatt ”Engelska fyllbultsligan”). De misstänkta terroristerna skrev ”Vi älskar döden mer än ni älskar livet. […] Vad vi gjort i dag var en direkt vedergällning för att ni förolämpat profeten Muhammed (fred vare med honom)”.


Hundratals poliser specialiserade på antiterrorism sattes på fallet. Inom 48 timmar hade de sex männen som nu står åtalade gripits.

Min högaktning till engelsk polis. 

Politikernas cyniska och vidriga etniska experiment gör livet till ett skräckvälde för alla inblandade.

4 kommentarer:

  1. sug hast balle..

    SvaraRadera
  2. Vänster och Höger extremister har bråkat och mördat varandra i åratal. Nu kan de ha en trekant med en religions extremistisk grupp också.
    Desto mer dessa nötter fokuserar på varandra desto bättre.

    SvaraRadera
  3. Frågar mig bara varför. Vad var syftet med detta påtvingade experiment? Att vi skulle ta livet av varandra?

    SvaraRadera
  4. Mångkultur är något fint och beundransvärt, OM dessa kulturer befinner sig inom deras egna gränser. De gånger olika kulturer funkar tillsammans är i så fall på grund av att dom har gemensam historia och liknande syn på samhällsstruktur/rättvisa mm. Att skapa mångkultur i ett land och detta med kulturer från så långt ifrån våran egna och med folk som beter sig som djur, det kommer bara leda till en sak... Den situation vi har idag. Husby är ett perfekt exempel på detta!, Ut med dem! För dem svenskar som så gärna vill ha mångkultur i Sverige, flytta hellre till något arabiskt skitland.

    /Riktig "Svenne"

    SvaraRadera